[]

baş ağrısı

başımın ağrıyacağını saatler öncesinden anlıyorum yavaş yavaş şiddeti artıyor. bu kimi zaman 1 2 saat kimi zaman ise 5 6 saate yayılıyor. kafamın ön tarafından değil de arka tarafından şiddetli bi şekilde ağrıyor. mide bulantısı yapıyor. kusacak gibi oluyorum. mesela başımın ağrıyacağını anlayınca ağrı kesici içsem bile etki etmiyor. ağrı kesici en son aşamada ağrı şiddeti tepeye vurunca işe yarıyor bazen.

bu ağrılar her gün olmuyor genelde mevsim geçişlerinde oluyor ve ara ara bazen belli bi süre hiç olmuyor bazen bi döneme giriyor haftada 1 2 kere oluyor. mevsim geçişleri daha fazla ama. yatınca daha çok ağrıyor uyuyamıyorum ve midem bulanıyor.

şu anda da aynı ağrı var. bu neden olabilir sizce. başına böyle bişey gelen var mı?

 
direkt teşhis koymak gibi algılama sen yine de: (bkz: küme baş ağrısı)


  • diabolus79  (21.09.14 01:15:17) 
diabolus böyle bişeyden ilk defa haberim oldu. sözlükten açıp baktım genel anlamda 1 e 1 ayn. ama ben tarihlere çok dikkat etmedim fakat düşününce sanırım perperiyotlar da günü gününe tutmasa da aynı döneme denk geliyor. şiddeti vs de aynen benim yaşadığım gibi. bunu daha fazla araştıracağım biraz düzelince çok teşekkür ederim.


  • ergenpezeveng  (21.09.14 01:27:56) 
rica ederim, kendim ortaokul yıllarımdan beri muzdaribim, geçmişler olsun. doğum sancısı falan hak getire, insanoğlunun maruz kalabileceği en büyük ağrı bu, ne yazık ki şu an için bir tedavi yok, araştırınca sen de göreceksin zaten sadece atakları hafifletmek mümkün olabiliyor ilaç vb. ile. tekrar geçmiş olsun.


  • diabolus79  (21.09.14 01:31:17) 
hadi ya sana da geçmiş olsun o zaman. tekrardan teşekkür ederim. şu anda gayet iyiyim anca kendime geldim valla gece sonra sızmışım neyse sağ ol yeniden.


  • ergenpezeveng  (21.09.14 12:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.