[]

Bunalim takilmak moda mi yahu?

Hadi ergenleri anlarimda koca koca insanlar, nedir bu allahaskina? Yeni moda bu heralde..

Edit: Soru anlasilmamis, bunalim takilmaktan bahsediyorum, bunalimda olmaktan degil. Derdi sikintisi olana lafim yok. Bunalim takilip bunu reklam etmekten bahsediyorum. Derdin var anladikta (aslinda yok) bunu niye reklam ediyorsun?


 
Moda değil de hazan mevsimi geldi, o yüzdendir


  • kaptan memo  (19.09.14 15:45:06) 
Yok yahu, her mevsim boyleler. Etraf civil civil, yine ayni.


  • delifaruk  (19.09.14 15:47:54) 
öyle deme hocam sen sağlam güçlü kişilikli biri olabilirsin de insan karmaşık canlı. özellikle gün geçtikçe hayat tarzımız o kadar ama o kadar hızlı değişiyor ki zayıf bünyeler kaldıramıyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.09.14 15:48:08) 
Ben maas bagliyo feys diye duydum


  • cecilia  (19.09.14 15:48:20) 
tuzu kurular anlamaz. bu işin modası da olmaz. insanları yaflamak kötüdür.


  • zam sampiyonu domates  (19.09.14 15:48:43) 
yoo değil.


  • baldur2  (19.09.14 15:48:48) 
gerçekten bunalımda olabilirler. bu arkadaşlara gaz vereceğim diye helak oldum. biriniz de demiyorsunuz ki belki rock kardeşimizin de biraz gaza, motivasyona ihtiyacı vardır :(


  • rock n roll  (19.09.14 15:50:23) 
Yok arkadas, bu kadar insanin bunalim takilmak icin gercekten sebebi olduguna inanmiyorum.
@cecilia'nin dedigi olabilir ama:)

Not: Harika bir hayati yok bu basligi acanin.
  • delifaruk  (19.09.14 16:04:10) 
belki hüzün seviyolardır? öyle hissetmekten memnunlardır? size ne lan. mutlu olmak mecburi mi?

kaldı ki dünyada mutsuz olunabilecek şey sayısı, mutlu edebilenlerden kat kat fazla.
  • sir gawain  (19.09.14 16:05:10 ~ 16:10:54) 
mevcut düzende mutlu ve sağlıklı olmak çok zor. en mutlu görünen tanıdıklarım bile iki dakika sohbet edince "abi istanbul yoruyo beni" falan demeye başlıyor. çoğumuz sığır gibi yaşıyoruz, öyle de yaşamak zorundayız. gayet normal olması gereken spor, hede kursu, hödö aktivitesi gibi etkinlikleri biz yaşamın zorluklarından uzaklaşabilmek için yapıyoruz. ki çoğumuz onları da yapmıyoruz. yediği yemeğin fotoğrafını internete yükleyen, gece yürüyüş yapmaya çıkınca yürüdüğü yolun fotoğrafını falan çeken bi canlı artık insan.

bilmiyorum, bana hapisteyim gibi geliyor sürekli. özgür ruhlu falan da olmadığım için bunalıyorum, daralıyorum. ha diğer yandan bakarsan şükür elimiz ayağımız tutuyo, başımızı sokacak evimiz var falan ama insan bundan daha fazlasını ister ve bundan daha fazlasına ihtiyaç duyar. afrika'daki aç insanla istanbul'daki sığır insanın ihtiyaçları ve mutlulukları aynı şeylere bağlı değil sonuçta.

yakında hepimiz ölücez.
  • pescador  (19.09.14 16:07:34) 
@zam sampiyonu domates
Tuzu kuru olanlardan degilim. Demek istedigim baska birsey.

  • delifaruk  (19.09.14 16:44:25) 
tırnağı kırılan antidepresan alıyor artık neredeyse. saçma bir yönelim var insanlarda, evet. ancak "moda" diyerek geçilecek kadar basit bir konu da değil.


  • john lee hooker  (19.09.14 16:47:50) 
Bos kalinca facebook keyfim vardi, o da yok artik:) Bunalim reklami hertaraf.


  • delifaruk  (19.09.14 18:10:40 ~ 18:11:13) 
john lee hooker +1

moda denmemeli. sosyal medya, online olaylar derken insanların aslında asosyalleşmesinin sonucu bence mevcut durum. aile, ve çevre olarak kötü durumda olanlar da bu durumda ne çok etkilenenler.
  • washe  (19.09.14 18:18:10) 
Sürekli bir koşturmaca içindeyiz. İster istemez; bulunduğumuz sosyal veya profesyonel ortamda en üst mertebeye çıkabilmek, arzu ettiğimiz ürünleri alabilmek, başarılı olabilmek ve daha bir sürü şey adına didinip duruyoruz. Bizlere çeşitli yollarla gösterilen/dayatılan hayat tarzları da cabası. Bir de Türkiye gibi bir ülke de yaşıyorsanız ve biraz da batı ülkelerindeki yaşam koşulları hakkında bilginiz varsa iyice sinir küpü oluyorsunuz.

Bunalım takılmak moda demeyelim de bunaltan bir sürü etmen var. Mutluluk nedir, var mıdır, mutlak mevcudiyeti mümkün müdür; bunlar hep ucu açık ve cevaplanamayacak sorular. Ama elimizdeki en somut gerçeklere bakacak olursak dünya olabildiğince acımasız ve bu sürümcemede insanlar birbirlerinin işlerini hiç de kolaylaştırmıyor, birbirimizin kurduyuz.

Bulunduğun ortamı bilemeyeceğim ama dikkat çekmek veya şekil olmak adına da yapıyor olabilir çevrendekiler. Sürekli karamsar bir modda takılan bir arkadaşımdan biliyorum.
  • Octavarium  (19.09.14 21:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.