[]

e kitap okuyucu almaca

selamlar,

her gün bu konu hk bir çok başlık açılıyor. her birini takip ettim neredeyse. en sonunda kindle pw2 almaya karar verdim. araştırdıkça çıkamıyorum işin içinden.

neyse, hangi siteden almalıyım? n11 ilk aklıma gelen yer. duyurulara verilen cevaplarda hep orasını görüyorum.

kılıf gerekli mi? en aşağı 80 küsür liraya görüyorum kılıfları. ne için o kadar pahalı?

 
kılıfa o kadar para vermek gereksiz. ebay'den aldığım 10 dolarlık kılıfı kullanıyorum, mis gibi.


  • black sabahat  (15.09.14 15:04:41) 
kılıflar o civarda zaten bi de alet büyük.dandik telefon kılıfları bile 20 lira. çantanız varsa gerek yok bence kılıfa bi anda yüklenmek istemiyorum bütçeye diyosanız. b de şimdi baktım yine senin 80tllik kılııf mıknatıslı. bi zahmet 80 olur o.

ben ingiltereden alcaktım istanbul bilişime bakıyım dedim istanbul bilişimde daha ucuz. ama şimdi n11'e baktım orası daha ucuzmuş oradan al.
  • acukali ekmek  (15.09.14 15:04:53 ~ 15:05:38) 
Ben n11'den aldım, kılıfı evde kullanmıyorum ama dışarı çıkarırsam diye aliexpress'den altı dolara aldım, kargo bedava, sakın gidip 80 lira verme kılıfa, aynısı. Mıktanıs dediğiniz şey iki üç lira.

www.aliexpress.com

n11'de pepsi kampanyası var bir de, çok değil ama 11 tl indirim veriyor.
  • i was made for you  (15.09.14 15:25:58 ~ 15:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.