[]

logo yapmak

Merhaba, cizim yapabiliyorsa her dijital isi kitleyelim mantigiyla uc tane logo tasarimi isi geldi biri ucretli. Bunun bir kolayi bu is icin ozel basit programlar falan var midir? Photoshop biliyorum ama daha cetvel aracini bir kere bile kullanmadim nerede bilmiyorum bile. Normal cizim ivir zivir efektlerle ilgilendim heo. Solid autocad ve adi sani duyulmamis vektorel ve normal cizim icin birkac program biliyorum mesela basitce modellesem 3d olunca basit de olsa begenilir mi ya da gercekten yol yordam onerisi kolay program onerisi olan olursa cok sevinirim. Dafonta ismi girip cikanlardan birini veresim var o derece. Tesekkurler. Ikinci kez yazdim gonderemeden duyuru ucunca butun negatifligim yansidiysa ozur:) tik yarin iyi geceler.




 
Summitsoft Logo Design Studio Pro Vector Edition
veya
Sothink Logo Maker Professional

kullanabilirsin.
  • sku  (13.09.14 02:14:09) 
3d logo olmaz 3d yabma :/ illustrator'ü aç, yazıları gir eğ bük bişeyler yap.

(yazdığım şeye bak mk belli oldu neden işsiz grafiker olduğum)
  • golan trevize  (13.09.14 03:20:47) 
Offf golan ne güldüm valla ücretli olanı sana gönderesim geldi ama borcum var:) illustrator hiç kullanmadım sku'nun gönderdiklerinden ikinci küçük bir programmış onu deneyeceğim teşekkürler ikinize de.


  • Domuz  (13.09.14 11:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.