[]

türk dizi sektörü

ne zaman adam olur? olm hala ağalı holdingli diziler görüyorum ya... tv izlemeyi minimumda tutuyorum ama ben bile üzülüyorum. (derdimi sikeyim)




 
olmaz. benim umudum yok.


  • 111111  (12.09.14 09:36:08) 
olmaaaz, mis gibi yabancı diziler izliyorum. sonra tv'yi bir açıyorum, deniz yıldızı. hay allaam..

eskide kaldı o diziler, çemberimde gül oya, şaşıfelek çıkmazı filan.
  • bradshaw  (12.09.14 09:50:18) 
oyunculuklar da berbat, teknoloji de berbat.
her sahneden en az 10 saniye manalı bakışma var, dizi mi izliyoruz pandomim gösterisi mi belli değil.
aynı şeyi gavurlar 40 dakikada anlatıyorken bizimkiler 100 dakikada anlatıyorlar.
onlar 2 kere 5'er dakikalık reklam arası verirken bizimkiler 20 kere 25 dakikalık reklamlar veriyorlar.
falan filan.
ama hala annelerimiz babalarımız izliyorlar ne yapacaksın?
  • etna  (12.09.14 10:34:42) 
dizi izleyicisi kitleden iki adet numune var elimde (annem ve halam). kendilerince bir kalite düzeyleri yok değil. seçici davranıyorlar. son zamanlarda peydah olan ağalı holdingli bir iki diziye hiç bulaşmadılar bile. tutmayıp iptal edilen dizilerin de çok olduğu söyleniyor. buna göre kitlenin genel bir memnuniyetinden de söz edemeyiz. e peki kardeşim, bu sektördekiler gerizekalı mı? bu kadar sündürülmüş konuların üzerine tekrar tekrar dizi yapmanın mantığı nedir?


  • zgrydn  (12.09.14 10:44:41) 
annem ve kızkardeşim de hasta bu dizilere.

Anneme prison break ve breaking bad izlettirdim, altyazı konusu sıkıntı oldu ama kadın benim bitirdiğim süreden önce iki diziyi de bitirdi.

Bir potansiyel var izleyicide ama işte azıcık sıkıntılı bir süreç...
  • kimlanbu  (12.09.14 11:04:34) 
sektördekiler geri zekalı. düzgün insanlar çalışsa, efendi gibi çekim yapsalar falan belki izleyiciye de katkıları olucak. sektöre el atılması lazım komple.


  • snape i başından beri tanırım  (12.09.14 11:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.