[]

Sevgiliden bir anda soğumak(Uzun yazı(Aciliyeti var))

Öncelikle erkeğim.

Sevgilimin facebook hesabında gezer iken eski sevgilisi aklıma düştü. Mesajlara bir bakayım dedim, Onla olan yazışmaları mesaj içerisinde donen fotoğrafları gördüm.
Net içimde bir şey yok oldu, Kız çok mutlu gözüküyordu, benim yaımda oldugundan daha mutlu. Onunla konustugu gibi benle konusmuyordu.

İlk başta kıskandım sonra kızdım ama sonlara doğru gelirken hiç bir şey hissetmemeye başadım. Ne kızgındım kıza ne sinirli, ama onu artık sevmiyor gibi hissediyorum. Daha dün Evlilik planlaması yaptıgım kıza şuan hiç bir şey hissedemiyorum.

Ayrılmanın kaybetmein korkusu bir anda yok oldu, 2 kere ayrılalım dedim daha once Hem onu kaybetcek olmaktan hem de ağlamasına dayanamadım(ki ben ağlaya ağlaya ayrılalım dedim(sebebi ise kızın bensiz daha mutlu olacağı yonundeydi)) Şuan kızdan ha ayrılmışım ha beraberiz. DAha dün benim başka bir kıskançlık krizimde oldugu gibi ne egom var ne başka bir şey şuan.


Çok sakinim hç bir şey hissetmiyorum son 3 gündür işteyim (bilgisayarcıyım) 3 günde toplasan 3 saat uyumusumdur o an bir anda uykum geçti başımın ağrısı yok oldu. Nabzımı olcup duruyorum dakika başı normalın altında belkide.

Ama SOl yanımda bir şeyler eksik bir boşluk var neden anlayamıyorum.

Telefonda olmaz dedi bugun gelecek 3-4 saat sonra kıza ne diyeceğimi bilmiyorum bir anda tüm isteim neşem kaçtı.

Olaydan sonra önce konustuk sonra yazısıştık, Korkuları oldugundan daha fazla zarar görme ihtimalindne dolayı belkide bana o kadar kendini açamadıgından bahsetti. Bİr şey diyemedim. Konusurken hep telefonda sustu sustu oyle cevap verdi Normalde bu beni çileden çıkartırken sessizce bekledim.


Kız gelecek şimdi ne diyeyim ki ben ona.(not bu yazdıgım her şeyi kendisine de söyledim zaten)

 
geçmiş her zaman aynı şiddette olmasa da mutlaka yıpratıyor. bitmiş bir şeyin incelemesini yaptığınız için kendinizi durduk yere böyle bir duruma sürüklemişsiniz. bence sevgilinizle değil önce kendi kafanızda geçmişten kurtulup kurtulamayacağınızı bir tartın. bu sevgilinizden değil olaydan soğumak bence daha çok. Onunla daha mutluymuş gibi bir yargıya varmak da doğru değil diye düşünüyorum. kimin kiminle ne kadar mutlu olduğu gerçekten tahmin edilemeyecek bir şey, herkes herkesi farkı seviyor. aynı olmasını zaten beklememek lazım. demem odur ki, böyle bir şey için ilişki bitirmek biraz fazla tepki sanki.


  • freya  (10.09.14 11:39:24) 
sizden önceki mesajlar onlar öyle değil mi, sizinle beraber olmaya başladıktan sonra bir mesaj yok ortada?

benim düşüncem şu yönde, ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama, sizinle olduğundan daha mutlu görünüyor olması gerçekten öyle olduğu anlamına gelmez. tam tersine daha mutsuzdur ve rol yaptığı için abartmıştır, doğallığının ötesine geçmiştir belki, sonuçta o kadar mutlu olsa ilişkileri neden bitsin ki?

kızın geçmişte yaşadığı bir şey için böyle düşünmemelisiniz. okuduğunuzda, gördüğünüzde içinize bir şey oturması, böyle hissetmeniz normal. birlikte yaşadığınız güzel anıları, kızın gözlerini, onu öpmenin ne kadar güzel olduğunu falan düşünün.
gülücüğe odaklanın yani. onu ne kadar sevdiğinizi, birbiriniz için yaptığını fedakarlıkları düşünün.

onunla ilgili kurduğunuz hayalleri hatırlayın, kendinize hatırlatın.

ve sevgilinizin facebook hesabında gezinmeyin.
  • 111111  (10.09.14 11:42:12) 
Ayrılma sebepleri adamın istememesi.
Kız çok sevdiğini şöyle boyle oldugunu iddaa ediyor ama ya benle içindeki boşlugu dolduruyorsa. Onu geçtim ya beni sevmeyip ona gösterdiğim ilgi yüzünden beni sevdiğini sanıyorsa?


Hocam bir birimize her şeyi anlatıyoruz mu desem yani gizlim saklımuz yok yada öyle iddaa ediyoruz, Kıza daha bir kere bile yalan söylemedim o yüzden bir kaç kere kavga ettik ama tek yalanım yok. Ondan facebook hesabının şifresini bilmem sorun olmadı ki bir muhabbeti anlatıyordu dur ben bakayım diye girdim.
  • acukan  (10.09.14 11:49:28) 
dostum bu ilişki devam etse hayır gelmez. " Kız çok mutlu gözüküyordu, benim yaımda oldugundan daha mutlu. Onunla konustugu gibi benle konusmuyordu." olay bitmiştir abi. ağlamasına bakma biraz bencil olup kendini beklentilerini düşünmen lazım bu noktada. üzülürsün normal ama devam etsen ne olacak peki? günü kurtarmaktansa herşeyle yüzleşmelisin.


  • konskenkova  (10.09.14 13:11:47) 
ben burda kızın ne kabahati var sana karşı hiç anlamadım.
kızın hesabına başka bir amaçla giriyorsun, sonra eski yazışmalarını karıştırıyorsun.
eski sevgilisine yazdıklarını okuyorsun. sonra soğudum diyorsun.
kızın belli ki gizli saklısı yok. olsa sana o şifreyi vermez veya o mesajları silerdi. onun için çok önemli olsaydı daha farklı davranırdı.

bütün insanlarla aynı frekansta olacağız diye bir şey yok. bir arkadaşınla acayip güler eğlenirsin, ama o kadardır. çok derine inemezsin. başka bir arkadaşınla daha sakin takılırsın ama daha çok şey paylaşırsın. bunlar ilişkilerde de olabilir.

daha önce de kız sensiz daha mutlu olur diye ayrılmak istemişsin kız istememiş. anlamadığım senin derdin ne? kızı gözlemleyip sürekli acaba benle mutlu değil mi diyerek kendini de onu da mutsuz ediyorsun. kızdan önce bir kendi içine dönüp bunun sebebini sorgularsan daha iyi olur bence.
  • lily briscoe  (10.09.14 13:25:53) 
bence senin duygularında bir eksiklik varmış, bahane arıyormuşsun, bulmuşsun.


  • yalnux  (10.09.14 13:36:13) 
oyle bir şey değil hocam. eksiklik yoktu yahu ksiklik olsa bile en azından alıştıgın birini kaybedeceksin diye üzülürsün o da yok ben de şuan.


Aynı frekansta olmaz isek benle değil de başkasıyla daha mutlu olursa bunu kıyaslar ilerde sorun cıkartmaz mı?
  • acukan  (10.09.14 13:38:49) 
hey, o yazışmalar fotoğraflar eskide kaldı. sen de o yazışmaların olduğu, fotoların çekildiği zamanlarda belki sevgilinle sarmaş dolaştın, belki çok mutluydun, belki başka bir kadın için ağlıyordun. benle olduğundan daha mutlu falan filanı geçiceksin, her ilişkinin mutlu mutsuz dönemleri olur. o zaman kimseyle beraber olmamış bir sevgili bulman gerekir ki görüyorum bu kafadasın. çünkü sevgilisi olmuş her erkek/kadın bunları yaşar, yaşamaya da devam edecek.

yani özgüven problemlerin var bu birincisi, ikincisi ise beklediğin sevgiyi/aşkı sevgilinde bulamıyorsun. sevgilin pasif agresif bir hal içinde bulunabilir, belki gerçekten de henüz geçmiş ilişkilerinde bulduğu heyecanı sende bulamamıştır. bunlar hayatın görülmek istenmeyen gerçekleri, kabullenip geçmeyi bilmen gerek. onu bunu bırakıp ilişkinde bir önyargıya sahip olmadan mutluluğu yakalayabilecek misin bunu tart. sana verdiği değer de ilgi de sevgi de zamanla değişebilir çünkü.

ancak bir konuda olumsuz olacağım, aranızda aşk olsaydı böyle bir hadise de yaşanmazdı. birbirinize aşık değilsiniz, bu biriniz için önemliyse tekrar gözden geçirin ilişkinizi. alıştıktan sonra ayrılık hem mecbur hem acı oluyor çünkü.

edit: onu kaybetme korkusunun şu anda sende olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmez. hatun şu anda kopmamaya çalışıyor, o da resti çektikten sonra böyle hissetmeyeceksin. aklında olsun.
  • camino real  (10.09.14 13:41:21 ~ 13:42:34) 
Hocam daha once ilişkilerim oldu ama ilk sevdiğim diyebleceğim insan. Knedimden daha fazla değer verdiğim birisi.


  • acukan  (10.09.14 13:53:54) 
Anlaşılan o ki seni sevdiğini ve de sevebileceğini düşünmüyorsun.


  • juvee  (10.09.14 14:02:17) 
Eger, hem kendine hem de kiza boyle aci cektirmeye devam edeceksen, ayrilin bittsin. Boyle, kirik dokuk bi asktan hic kimseye hayir gelmez, gelmeyecektir. insanin aklina bi defa, "acaba benimle mutlu degilim, onu mutlu edemiyor muyum" diye sorular dusunce, bi daha normale donmek, imkansiz gibi. Evet, uzgunum bu u soyledigime ama eger bi mucize olamzsa, ayrilik canlari caliyor...


  • miljena  (10.09.14 14:17:26) 
Sevgilimin facebook hesabında gezer iken' den sonrasını okumadım. hata sende ne işin var kızın facebook hesabında arkadaşım


  • matematik koyu  (10.09.14 17:55:42) 
Konuşmaların yakın zamanda yapılmış olduğunu düşündüm ama sanırım öyle değil. Onunla mutluysa mutlu, belli bir raddeden sonra artık dikiş tutmamış ki birlikte olmayı bırakmışlar. Sende kendisini açamadığını söylemiş ve sen onu 2 kez terk etmeye çalışmışsın sensiz daha mutlu ve huzurlu olacağını düşünerek. Sende sorunlar var, kıza işaret etmeden önce aynada bir kendine bak. Çok fazla kıskançlık var ve de ego. En birinci sen olmak istiyorsan hal ve hareketlerine devam edip ilişkiyi uzun süreli ve daimi tutmaya çalışacaksın ama sen ne yapmışsın? Bırakmışsın. 1 kez değil, 2 kez değil. Ne yazık ki o kız da senin gibi birisini sevebilmiş. Asıl kızın seni suçlaması gerekir. Sorun olmayı, sorun yaratmayı bırak artık. Kendine çeki düzen ver. Bir çocuk gibi değil, bir erkek gibi davran. Ergenliğiniz, bir kızın regl döneminin toplamından fazla.


  • entre  (11.09.14 13:34:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.