[]

Bulgaristandan icki getirme

arkadaslar sofyadan istanbula otobus ile gececegim..sofyadan biraz icki alsam bavual koysam aramama ihtimalleri var midir?




 
her türlü arıyorlar çantayı her yeri. yalnız belli bi oranda getirirsen laf etmiyorlar.

bir kısım da çakallık yapmayı deneyebilirsin, tam bavulunu aradıkları yerde (türkiye sınır kapısında) aynı zamanda free-shop da var. bir kısmını bavula koymayıp, onlar arama yapmaktayken free-shop'a doğru gidip, sonra elinde getirerekten sanki free-shop'dan almış gibi yapmayı deneyebilirsin. garantisi yok ama ben şahit oldum bunu yapana. arama bittikten sonra free-shop'dan almış gibi çantasına koydu adam çanta kapanmadan.
  • chronic unholy  (09.09.14 13:13:28) 
arama yapiyorlar, tamamen keyfi uygulama var. cok abartmazsan sorun olacagini sanmiyorum.


  • atmaca.ged  (09.09.14 13:16:41) 
bi tane absinthe getirmek istiyorum sadece


  • hotinli  (09.09.14 13:19:01) 
her türlü aramıyorlar. metro turizmle geldik, arkadaş litrelerce içki getirdi. bizimkini aramadılar.


  • baldur2  (09.09.14 13:19:14) 
Bazen ariyorlar. Zaten icki aradiklarini sanmiyorum onlarin derdi baska olmali cunku bi kere bokunu cikarmistim ustune freeden de aldim bisey diyen olmadi


  • hkku  (09.09.14 13:46:15) 
ben yılda 4-5 kere o sınırdan geçiyorum. bi şişe absent'e hayatta bişey demezler. rahat rahat geçirirsin. emin ol.


  • esas itibariyle  (09.09.14 13:51:38) 
yunanistan'dan gelirken, otobüsten şansa 2 bavul indirip aratmışlardı. biri de benimkiydi. çok laf etmiyorlardı. bulgaristan da aynıdır ama abartmamak gerek.


  • raki masasinin degismez adami  (09.09.14 14:01:58) 
yunanistandan gelirken kimsenin çantasını bavulunu açıp bakmadılar, giderken de ayn şekildeydi. çantamda 6 şişe içki vardı 2 de free shopta aldım kimse sormadı bile. otobüste her bavulu tek tek aramaya kalksalar işin içinden çıkamazlar.


  • matematik koyu  (09.09.14 14:55:25) 
o civarlardan sık geçen biri olarak, sınırlarda arama olayının tamamen piyango olduğunu söyleyebilirim. alabileceğim alkol limitini aştım mesela, o gün dönerken de benim adım okundu aranacaklar listesinde. ama ben içkileri sırt çantama koymuş sırt çantamı da otobüste tutmuştum. adamlar da sadece bavuluma baktılar.

otobüsten de sadece 2-3 kişiyi aramışlardı.

tam anlamıyla şans işi. ama en fazla içkiyi kaptırırsın diye düşünüyorum, al nolacak
  • reavelyn  (09.09.14 21:38:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.