[]

bana hoparlör alalım.

selamlar,

2+1 ya da 3+1 bir ses sistemi almak istiyorum. ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. çok yüksek sese gereksinimim yok ama çıkan her bir titreşimi olabildiğince hissedeyim istiyorum. odyofil değilim, olacak kadar bütçem de yok ama müzik dinlemekten inanılmaz keyif alırım.

1+1'e bile tamam derim ama tlf çalımca çok kötü ötüyor onlar. telefona takıp kullanamıyorum. 2+1 ve diğerlerinde parazitlenme olmuyor dimi?

 
öncelikle "müzik dinlemekten keyif almak" için alacaksanız, kulakiçi kulaklık öneriyorum. yani şöyle söyleyeyim, 2+1 ses sistemi için 200 lira verecekseniz; o 2+1 ses sisteminden, 200 lira vererek aldığınız kulaklıktaki sesi alamazsınız. yani 200 lira 2+1'e verip ortalama bir müzik keyfi sürmek yerine, 200 lira kulaklığa verip çok çok güzel bir müzik keyfi sürebilirsiniz.
yine de 2+1de falan kararlıysanız ve bütçeniz kısıtlıysa creativelere bakın, ciddi anlamda hoş ses veriyorlar f/p ürünleri.

  • anil  (08.09.14 18:50:04) 
sound bar lar çok güzel bence.hem yer kaplamıyorlar bluetuth olayıda var gayet keyifliler.


  • jamswety  (08.09.14 18:56:07) 
Ben creative den hiç hazzetmiyorum. Kaç defa ismine inanip markayi değiştirmeden model değiştirdim ve her seferinde pişman oldum. Aradığın fiyata varsa pioneer, ya da az bi paraya kiyip boose nin tek hoparlörunu almani tavsiye ederim.


  • fucking machine in my head  (08.09.14 18:57:10) 
Mobilden editleyemedim, kabul Bose biraz ağır kaçmış olabilir. Ama Creative alma yine de.


  • fucking machine in my head  (08.09.14 19:02:30) 
Logitech yeni seri 2+1 sistemlerinden bütçenize uygun olanı seçin alın:
www.vatanbilgisayar.com
www.hepsiburada.com
www.webdenal.com

2+1 sistemler oyun ve filmlerde başarılı sonuç verir. Müzik dinlemek de keyifli olur ama bunun için m-audio studiophile av 40 daha tercih edilesi bir seçenek:
www.compel.com.tr
  • mario64  (09.09.14 08:22:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.