[]

universite sonrasi hayatiinizdan memnun musunuz ?

cok sikici oluyor. arkadas cevrem buyuk olcude eksildi. yeni insanlarla tanisamiyorum. gordugum kisiler bizim muhasabeci rifat abi ile kargocu recep abi. keske hic bitirmeseydim dediginiz oluyor mu sik sik ?

edlt: eyvallah sinav stresi falan yok o iyi.


 
üniversiteyi değil de liseyi özlüyorum ben, üniversite de pek çevrem yoktu zaten.

ah keşke yine liseye dönsek.
  • 111111  (07.09.14 21:44:52) 
değilim.
iş güç derdi yoktu, her ay para hesaptaydı.
tek derdimiz sınavlardı, o da 1 hafta.

keşke hep öğrenci kalabilsem.
  • livaneli kadir  (07.09.14 21:50:52) 
Universite bittiği için Allaha sukurler olsun.


  • mandalina kokusu  (07.09.14 21:54:50) 
memnunum. asla oyle bir sey demedim.


  • sterimar  (07.09.14 21:58:02) 
Özlüyorum tabii, sorumluluk yok, hiç bir şey yapmak zorunda değilsin, henüz hayatın bir çok gerçeği ile karşılaşmamışsın, hayatımın en güzel zamanlarıydı. Bir şansım olsa yeniden 1. sınıftan okumaya başlamak isterdim. Sınav stresi dediğin ne ki, o bile güzeldi yahu, en fazla kalırsın dersten, ders çalışmayı bile özledim diyebilirim.


  • elikası  (07.09.14 22:13:33) 
Çok şükür memnunum. Her iki tarafın da avantajı/dezavantajı var ama çalışma hayatını tercih ederim. Herkesten bağımsız ve düzenli gelir sahibi bir insan sahibi oluyorsun ki, üniversitedeyken yapamadığım birçok şeyi bunun sayesinde yapabildim. Ayrıca okulum ve bölümüm çok stresliydi, sınavıydı, projesiydi, sunumuydu, son sene mide hastası olmuştum geceleri uyuyamıyordum (reflü). Okulun da kendine göre güzellikleri var, çok daha sosyal bir ortam ama iş hayatından memnunum.

Arkadaş çevresi meselesinde haklısın ama bu biraz da sizin elinizde. Düzenli olarak görüşün, arada halı saha vs. takılın. Benim arkadaş çevremin hemen hepsi başka bir şehirde şu an ama kopmadık, memlekete gittikçe onlarla da görüşüyorum.
  • Lethe  (07.09.14 22:18:01) 
önce 'lise bitince özlersiniz' dediler, özlemedim. sonra 'üniversiteyi çok ararsın' dediler, aramadın. ilk işimden 5 sene çalıştıktan sonra istifa ederken 'burdan ayrıldığına pişman olacaksın' dediler, olmadım. sonuçta hayatın, arkadaşların, yaşadığın il bi şekilde değişiyor. değişikliğe uyup, onun iyi yanlarını görüp, keyif almak lazım bence. sonra özle, ara, pişman ol nereye kadar.


  • sheridans  (07.09.14 22:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.