[]

cam açık yatmak

yaz boyunca cam açık yattım özellikle sabahları çok güzel oluyor oksijen vs.
şimdi havalar soğusa da buna devam etmek istiyorum? üzerimi iyi örtünmek dışında ne yapabilirim? yaz kış cam açık yatsam mesela nasıl yapabilirim? uyku tulumu mu alayım?



 
ben kar yağdığı zamanlar bile cam açık yatarım, üzerini güzelce örtersen sadece boğaz ağrısı yapıyor, ben direnç kazandığım için artık o da olmuyor.soğukta uyumak dinçleştiriyor insanı.


  • grimer  (06.09.14 21:59:36) 
Yazın balkon kapısı, kışın cam açık yatarım. Uyku tulumu rahatsız bir icat bence. Boğazımı yorgana sararım neredeyse ciddi ciddi, öyle rahat oluyor.


  • alciphron  (06.09.14 22:02:36) 
bişi olmaz.. küçük bi aralık bırakırsan tamamdır.. yorgan battaniye takviyeli uyu..


  • defnex  (06.09.14 22:07:32) 
camdan direk üzerine soğuk hava gelmemesine dikkat et.
güvenlik sıkıntısı olmayan yerlerde ben de yaz kış cam açık/aralık yatıyorum, kışın aşırı soğuklar hariç. sonuçta ev ekstradan soğuduğundan sonrasında ısınma için daha fazla enerji harcanıyor. hoş kışın 21 dereceyi geçti mi ev bana fazla geliyor.

  • nwnd  (06.09.14 22:16:04) 
ev merkezi sistemse ve bizim gibi amelsiz bir kaloriferciniz varsa zaten cam kapalı yatamıyorsunuz kışın. Bence böyle bir ev bakın :)


  • accorbite  (06.09.14 22:21:43) 
ben kışları fırtına olmadığı dönemler, hava soğuk olsa bile cam açık yatarım genelde. içeri bir yerden hava girmediğini hissettiğimde uyuyamıyorum fenalık basıyor.


  • kamera motor  (06.09.14 22:25:05) 
cift tarafli acmazsan bir sey olmaz. ben de yaz kis cam acik yatarim. mis gibi soguk soguk.


  • earthsea  (06.09.14 22:51:47) 
pencerelerde vasistas yok mu dostum? ben yaz - kış açık tutuyorum.. sineklikte yaptım ekstradan. yazın sinekleri, kışın soğuk havayı tutuyor bir nebze... :D


  • synche  (06.09.14 22:56:04 ~ 22:56:50) 
biraz da bünye sanırım. vanlı bi arkadaş kışın kuru ayazın olduğu zamanlarda cam açık yatıyordu. saygı duydum kendisine.


  • kuul  (06.09.14 23:56:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.