[]

kızın memelerine baktım

dün arkadaşlarla kız erkekli takılıyorduk sohbet falan. karşımda oturan kız arkadaşın memelerine baktım istem dışı oda gördü sanırım. acaba kız benden soğur mu ?




 
hayvan gibi baktıysan soğuyabilir de öyle gözün kaydıysa bir şey olmaz. aışıktır o kadarına.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (06.09.14 12:25:05) 
çok basit, giderin varsa hoşuna gitmiştir yoksa tiksinmiştir senden.

insan ne kadar ilkel lan.
  • juninho77  (06.09.14 12:26:16) 
abi güzel memeye bakılır. artık kadınların bunu kabullenmesi lazım, memen güzelse şöyle bi bakılır. tabii ki içine düşmemek lazım ama baktık alt tarafı yemedik ya di mi? herkes bakarsa zamanla alışırlar.

bence soğumaz.
  • mosakale  (06.09.14 12:29:22) 
Okuz gibi baktiysan sogur


  • neferkitty  (06.09.14 12:32:40) 
geçen merdivenden çıkarken merdivenlerden inen dizüstü etek giymiş bi kadının bacaklarına baktım ama istemsizce oldu. sonra hatun bana normalden uzun süre bakınca günaydın diyip o gerilimi yok edeyim dedim. yok oldu mu bilmiyorum ama oluyor yani.

aslında düşünüyorum da erkek olarak bi kadın bana baksa beğense filan hoşuma gider düşüncesinden hareketle kadın olsaydım da bi erkeğin beni beğenmesi hoşuma giderdi diyorum. burada sıkıntı olan durum sapık damgası yemek. sapık damgası vurulacak biri değilsen çok takma. olur öyle arada.
  • error522  (06.09.14 12:33:05) 
Yiyecek gibi baktiysan sogur, bir anlık göz kaymasindan bir şey olmaz.


  • Lim5  (06.09.14 12:46:23) 
@cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam: hee öyle. ha yüzüne bakmışsın, ha memeye. hahah siz bu kadınları anlayamadan öleceksiniz erkek milleti olarak.


  • fengari  (06.09.14 12:47:28) 
Heralde yiyecek gibi bakip gozlerin faltasi gibi acilmamistir. Bunda cok birsey yok,yine de sogursa luzumsuzdur.


  • delifaruk  (06.09.14 13:10:46) 
soğusa nolcak lan sanki? bak aga, dünya malı dünyada kalır.


  • siradisi00  (06.09.14 13:16:59) 
juninho +1


  • emm  (06.09.14 13:41:45) 
mesaj atıp şansını zorla,
melaba, ben lathspell, dün memelerinize bakmıştım, öyle güzeller ki.

dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
  • rhan  (06.09.14 14:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.