[]

Belli olmayan İngiltere Vizesi

İş arkadaşlarımın gazıyla priority servis almadan geçen hafta çarşamba başvurduğum İngiltere vizemden hala ses soluk yok.

Istanbul İngiltere Başkonsolosluğu'ndan 2 Eylülde 1-3 iş günü içerisinde vizeniz gelir diye mail gelmişti, bugün 3. iş günü. Uçak biletim pazar sabahtan olduğu için bugün mutlaka almam gerekiyor vizeyi.

www.ge2tr.tpcontact.co.uk vize durumuna baktığımız bu site çökmüş durumda. Arayıp sorabileceğim bir telefon numarası biliyor musunuz? Birde (bu tarz kurumların cumartesi çalışmayacağını düşünürsek) bir bardak soğuk su içmek dışında yapabileceğim bir şey var mı?

 
tam olarak anlayamadım. vizeniz sonuçlandı ve gönderildi mi? 3 günde vize alabileceğinizi sanmıyorum. ben en son aldığımda 4 gün içinde sonuçlandı. 2 gün sonra geldi.


  • allanpoe  (05.09.14 11:12:05) 
Bugün öğleden sonra haber gelmezse hemen biletini birkaç gün sonraya ertele. Arada fark ücreti çıkar muhtemelen ama biletin yanmasından iyidir.


  • cakabo  (05.09.14 11:13:13) 
Gelen mail'i ben de yanlış yorumlamışım. 2sinde "You will receive notification from us when a decision has been reached on your application. Depending on your country of application, please allow 1-3 days for courier service." şeklinde mail gelmiş.

@cakabo, Uçak bileti henüz alınmadı, rezerve halde. Pazartesi sabahtan eğitim başlayacak, eğitim parası geri alınmaya çalışılır, olmazsa benim yerime başka biri gönderilir muhtemelen.
  • elon  (05.09.14 11:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.