[]

Erken boşalanlar için prezervatif çeşidi

Merhabalar,

Erken boşaldığım için (8-10 dk) doğru bir prezervatif kullanmak istiyorum. Okey rötar a baktım sözlükten adamlar sakın kullanmayın, cinsel organınızı hissetmiyorsunuz sonra diyorlar, bu yüzden almaktan vazgeçtim.

Tavsiyeleriniz?

 
8-10 dk erken değil ama süreyi uzatmak istersen tavandaki avizenin kaç taşı olduğunu falan say.


  • buzdagi  (03.09.14 22:21:07) 
troll müsün bilmiyorum ama 8-10 dakika erken boşalmak için biraz geç gibi sanki. aman aman da değil ama erken boşalma sayılacak bir süre değil.

okey rötar ı hiç kullanmadım ama geciktirici etkili prezervatiflerin mantığı zaten penisi uyuşturmaktır. o sebeple birbirinden çok farkı yoktur diye tahmin ediyorum.

ama yerinde olsam süreyi uzatmak için psikolojik/biyolojik etmenleri daha olumlu hale getirmeye çalışırdım. partnerinle düzenli bir seks hayatıyla süreyi oldukça yukarıya taşıyabilirsin örneğin.


ha son olarak bakın ben 8-10 dakikaya erken boşalma diyorum duyuru kızları gelin bana verin tandanslı bir duyuruysa böyle bi duyuruya verecek kızın kafasını sikeyim. net.
  • syozkn  (03.09.14 22:48:16) 
süreyi uzatmak istiyorsanız olayı bir soğutmakta.

mesela geleceğinizi yavaştan hissettiğiniz zaman çıkartın oral yaptırın yada yapın.

veya ön sevişme yapar gibi takılın biraz.

ama amaç penisi ve testisleri biraz soğutmak. sonra nereden baksanız bir o kadar daha gidersiniz.

hem zevk kaybı olmaz hem de süre uzar.

condom olarak da fex in long life'ını kulllandım 3 kere baya başarılıydı. (3'lü kutusubu almıştım yanlışla :) )
  • c1b2k3  (04.09.14 01:25:05) 
Anladigim kadariyla sen israrla karsindakinin olmasini saglayamiyorsun. Sorun sende degil onda.


  • Solem  (04.09.14 04:57:50) 
@c1b2k3 +1
Partnerin gelmediği her boşalma erken boşalmadır
Fex'in long life'ı, diğer çeşitleri gibi oldukça başarılı.

Ps: Ön sevişmeyi uzun tutmak da işe yarar
  • ravioli  (04.09.14 09:35:14) 
Bunları inceleyerek deneyebilirsin..

www.bulabilirim.com

Tavsiyem playboyunkiler.. Gerçekten eşsiz ürünler..
  • white35  (17.09.14 21:42:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.