[]

bebege hediye

7+ aylik bebege ne hediye alinir?

kücük altin daha makbul olabilir ama hediye almak istiyorum.
annesinin dedigine göre cok fazla kiyafeti var, bu yüzden sanirim en iyi hediye oyuncak ama nasil bir oyuncak?
müzikli falan ne var?

 
galiba en cok ihtiyaç duyulan şey bebekbezi :) ebebek hepsiburada gibi sitelerden hediye çeki alsanız cok mu düz olur?


  • pirenses  (03.09.14 20:45:32) 
şunu çok seviyor bebekler, şarkıları çok güzel:

www.fisher-price.com
  • 111111  (03.09.14 20:46:53 ~ 20:47:03) 
yeni dogdugunda altin almistim zaten, konu o degil.
2-3 yaslik kiyafetleri de o yasina gelince yine alirim. kiyafeti cok cünkü cok fazla kiyafet hediye ediliyor (ben de daha önce almistim) ve zaten bebek o yasta cok cabuk büyüdügü icin hepsini giyemiyor bile.
o yüzden ben simdi kullanabilecegi bi hediye almak istiyorum.

besigin üstüne asilan böyle renkli dönen seyler oluyor ya -mobile mi ne deniyor- o uygun mudur?
ya da ne bileyim böyle kavrama becelerini gelistirecek, yok disi ciktigi icin agzina alabilecegi biseyler falan?
  • shi aila  (03.09.14 21:39:04) 
bizim ufaklık www.e-bebek.com bu çıngırağı çok sevmişti

şimdi 1 yaşında www.e-bebek.com bunlarla oynuyor daha çok
  • kendini cuce zanneden dev  (03.09.14 21:53:34) 
250 lira civarı harcayacak olursanız www.adimadim.com 'dan 6 aylık deneme seti iyi bir fikir olabilir. Hem dergi hem de o ay oynayabileceği bir iki küçük oyuncak geliyor. Dergide de o ay için beklenen gelişim seviyesine uygun olarak çocukla birlikte yapılabilecek aktiviteler var. Anne babalar için bir süre sonra büyük sorun oluyor "ne yapsam acaba" sorusunun cevabını bulmak, zamanla kısır döngüye girip hep aynı şeyleri tekrarlamak.

Bize çocuk gelişim uzmanı bir arkadaşımız tavsiye etmişti, çok memnun kaldık.

9 ay ve üzeri için bu set, zamanı yaklaşmış.
  • crescendo  (03.09.14 22:02:10) 
kıyafet sorun oluyor çünkü ya çocuğa olmuyor, ya senin beğenin annenin zevkine uymuyor ve değişim yapmak gerekiyor -iş de iş, daha yeni bebeğimiz oldu oradan biliyorum.

oyuncak vs alacaksanız da lütfen aldığınız ürünlerin BPA-Free olmasına, zehirli boyalar, metal içermemesine dikkat edin, küçücük bebek oynuyor onlarla, yazıktır, zehirlemeyin çocuğu minicikten.

hiç özenmeyip üç beş liralık şey almaktansa hiçbir şey almayın, bir tencere yemek ile gidin, çok daha sevaba girersiniz.
  • federer  (03.09.14 22:04:51) 
Yatağı için eğlenceli bir nevresim takımı alın. Hem fazla yoktur, hem fazla olsa da kullanılır, hem uzun süre iş görür. Hediye alırken de kimsenin aklına gelmez.


  • kibritsuyu  (03.09.14 22:10:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.