[]

Yavru kedi aşı ücretleri

Arkadaşlar veterinerin söylediği ücretler bana çok pahalı geldi. Ben Ankara'dayım.

İç parazit: 10 lira
Dış parazit: 25 lira
Karma aşı (1. doz): 45 lira
Lösemi aşısı (1. doz): 45 lira
Karma aşı (2. doz): 45 lira
Lösemi aşısı (2. doz): 45 lira
Kuduz aşısı: 45 lira
Mantar aşısı: 45 lira

İç dış paraziti de 3 ayda 1 yaptırmamız gerekiyor, yani epeyce yekün tutacak. Ben merak ettim, sizler ne kadar ödüyorsunuz kedilerinizin aşısına ve hangi şehirdesiniz? Yazabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler...

 
izmir'deyim aslında ama kuşadası'nda iki kez karma aşı yaptırdım 45'er liradan.

yarın bornova'da kuduz aşısı yaptırmaya gideceğim, o zaman hem onu hem diğerlerini öğrenir editlerim burayı.
  • 111111  (03.09.14 17:27:52) 
Hiç asi yaptırmadim fibrosarkom ve böbrek yetmezliği gelişme ihtimali yüzünden. Adjuvansiz canlı aşılar da Türkiye'de yok. Olsa da çok cok pahalı olurdu. Losemi için test yapılması lazım. İç parazit için hap kendin verebilirsin andazol olur, dış parazit için stronghold damla ama ben dış parazit de yapmıyorum.

Edit: fiyat için yazmayı unutmuşum burada iç-dış toplam 80 lira aşıların tanesi 50 lira. bir arkadaşım iç-dış-karma 400 lira vermiş.
  • Lim5  (03.09.14 18:50:11 ~ 21:23:38) 
fiyatlar gayet normal, hele ki iç dış parazit ben istanbuldayken çok daha pahalıya yaptırıyordum.
sadece mantar aşısı ve lösemi aşısı, gereksiz aslında. yani aşı takvimini şişiriyorlar hayvanların ama sadece kuduz ve karma aşısı yaptırsanız yeterli.
3 ayda bir de 35 lira vermek hayvan bakımı için çok para değil zaten.
  • alice practice  (03.09.14 19:05:03) 
editlemek yerine yeni cevap yazayım bildirim gitsin:

kuduz aşısı, elle genel bir muayene (diş, göz, bacaklar, tüyler, pipi mipi) ve tırnak kesimine 40 tl verdim.

veteriner de çok tatlı bi adam, yani ilgili bilgili ve hayvanlara aşık olduğu belli. sistemleri de güzelmiş, aşı takvimi yaptı, ayın 19'unda parazitler için gidicem; sistem hatırlatma için sms atıyormuş. ya unutursam derdi de kalmadı.
  • 111111  (04.09.14 12:09:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.