[]

istanbul'da turist gezdirmece

Selamlar
Iki farkli arkadasim var istanbul'u gezmek isteyen.Bir tanesi bu gece veya yarin ayrilacak. Muze falan gezmeyi sevmeyen, sehrin sokaklarinda yurumeyi seven bir tip. Soyle kiyida kosede kalmis, istanbul'da yasayanlarin bile hemen aklina gelmeyen, agac yapraklari altina gizlenmis meyve misali avrupa'da pek goremeyecegimiz, suraya gitmelisin dediginiz nereleri var? Balat olabilir mi? Nasil bi yer? Karakoy genelevleri ile un yapmis olsa da, bu kotu kimligi arkasina gizlenmis gormeye deger yerler de varmis diye duydum birinden gitmeli mi? Sultanahmet deyince akla direk caminin oldugu meydan geliyor, oysaki yakinlarinda cok daha farkli yerler var sanirim?

Cafe bar oturup bi sey icmek degil derdimiz, tabiri caizse sehrin ruhunu, tepelerini hissetmek.

Diger arkadasim fotograf cekmeyi seven biri. Bir hafta kalacak. Istanbul'un must'larini yaptiricaz ona fakat yukaridaki arkadas icin soylediklerim onun icin de gecerli.

Bugun adalara gidelim dedik, Ben de istanbul'u biliyor degilim. Hangi adaya gitmeli uc sap olarak?

 
kız arkadaşım yabancı. aynı dertten ben de muzdaribim ancak benim artık gezdirecek yerim kalmadı o yüzden:P
aklıma gelenleri yazayım nereleri beğendiğine dair.

-kız kulesini çok ilgi çekici bulmuştu hem tarihinden hem de konumundan ötürü.
-galata kulesini baya sevmişti istanbulu genişçe görebildiğin için.
-yerebatan sarnıcını çok enteresan bulmuştu. ben de aynı şekilde sdf
-kadıköy moda'nın aşığıdır. bıraksam akşama kadar gezer sokaklarında.
-sokaklarda kaybolmaksa niyet galata kulesinin etrafında keyif alarak kaybolabilirler:P
-orhan pamuk kitabı okuyan varsa masumiyet müzesine götürebilirsin ben okumadım ama müze gayet güzel dizayn edilmiş.
-ada olaraksa büyükadayı ve burgazı tavsiye ederim. ben artık kınalı ve heybeliden pek haz almıyorum. hele kınalı insan karakteri olarak über itici geliyor.

iyi gezmeler.
  • KidLazer  (02.09.14 11:32:39) 
Kapalicarsiya gidiyoruz, misir carsisini o bolgeyi falan gezecegiz. Acikirsak balik ekmek yeriz diye dusunduk. Yere batan sarnicina gidecegiz. Sonra napalim? Aksam dokuz ona kadar bosuz. O saatten sonra kadikoyde arkadasla bulusacagiz.

Yerebatan sarnicindan muze karti alabilir miyim?
  • dahinnotha  (02.09.14 11:43:50) 
Kapalicarsiya gidiyoruz, misir carsisini o bolgeyi falan gezecegiz. Acikirsak balik ekmek yeriz diye dusunduk. Yere batan sarnicina gidecegiz. Sonra napalim? Aksam dokuz ona kadar bosuz. O saatten sonra kadikoyde arkadasla bulusacagiz.

Yerebatan sarnicindan muze karti alabilir miyim?
  • dahinnotha  (02.09.14 11:44:42) 
bebek- rumeli hisarı - borusan contemporary - baltalimanı japon bahçesi


  • Nefe  (02.09.14 12:36:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.