[]

passolig kartı ne? neden istenmiyor?

sebebi ne? futbolla az ilgilenirim. maçlara filan giden biri değilim. uzaktan ilgilenirim, millet tartışırken konuya yabancı olmayayım diye. bu sene pasolig çıkmış tepki var bir sürü, neden?




 
1- Altyapısını kullandığı banka Çalık Grubu'na ait Aktif Bank.

Edit: Karşı değilim bu arada. Yanlış anlaşılmasın.
  • teknikekip  (31.08.14 14:19:34 ~ 14:25:45) 
bende anlamıyorum neden istenmediğini, başka ülkelerde olmaması ve fişlendiğini düşünüyor taraftarlar, stadlar bomboş seneye iptal olabilir, fenerbahçe de kabul etmedi ya :)


  • redeath  (31.08.14 14:19:44) 
Buraya guzel bir entry gelecek.

Edit: entry'i bulamadim ama buda ise yarar

cizgidencikaran.com
  • kutsalbok  (31.08.14 14:23:30 ~ 14:30:26) 
  • she was my baby  (31.08.14 14:27:19 ~ 14:27:55) 
tüm sezon boyunca 1 bilemedin 2 defa maça giden kişiler her yıl bu kartı 25 lira karşılığı yeniletmek zorunda kalacak.

babam yanıma geldi "hadi baba gel beraber bi maça gidelim" diyemicem. başka şehirden bir yakınım arkadaşım geldi beraber eğlenmek için maça gidemicez.

eğer ki gerçekten türkiye'deki tüm şehirler için ulaşım-alışveriş opsiyonları sağlasa, herkes en azından "maç dışında da işe yarıyor, yılda 2-3 defa da maça giderim işte" der alırdı emin ol. ama "seyahat de edebiliyorsun" dediği 2-3 şehir sadece. heleki büyükşehirlerin hiçbirinde bi boka yaramıyor ulaşımda. hiç kaptırırlar mı ulaşım rantını.

al bak balıkesirspor tribünleri geçen yıl full doluydu ilk maçta gördük yarısı bile dolmamıştı. niye? çünkü tribünün yarısı zaten şehrin orta yaşlı zaten olay çıkarmıyacak eğlencesine maça giden kişileriydi. yani zaten tribünde olması istenen kitle, passolig yüzünden şuan tribünlere gitmiyor.

"alt tarafı 25 lira hem çoğu kulübe gidiyor o paranın" demeyin, insan ne uğraşcam bununla diyor.
  • akatreil  (31.08.14 14:38:18) 
hep şiddet olaylarını en aza indirecek diye yazıldı,çizildi. reklamı genelde bu yönde yapıldı. passoligin müdürü de "passolig sadece bir anahtar , güvenlik konusu tamamen kulüplere bağlı" gibi bir açıklama yaptı ntvspor'da. e topu yine kulüplere atacaksan ben ne anladım o kartın sağlayacağı faydadan.

sporda şiddet yasası getirdin madem tüm stadlara güvenlik kamerası zorunluluğu getirirsin ; sistemi kurmayanın lisansını askıya alırsın. paşa paşa kurarlar kamera sistemlerini. olay çıkaran mı oldu,teker teker maç sonunda tespit eder , stadlardan men eder , üstüne hapis cezası verirsin. hatta çikan olaylardan dolayı kulubun alacağı para cezasini da olay cikartanlara kestin mi millet efendi efendi maçını izler. birkaç haftada tribunler temizlenir.

sen stadların guvenligini saglamak istedikten sonra yol çok , kart mart gereksiz.

istanbul takimlari , trabzon , bursa gibi belirli takimlarin taraftarlari atesli , adamlar hayatlarini takimlarina adamislar. belki o aksam ac kalir ama cebindeki son parasini maca verir. ama bu isin anadoluda benim gibi stadlara eğlenmek için , aktivite olsun diye giden adamlar boyutu var. asıl passolig yuzunden tribunlerden temizleyecekleri grup bu efendi efendi maç izleyen grup.
  • montauq  (31.08.14 15:16:24) 
  • adukyuedines  (31.08.14 15:19:44) 
Biletini aldığım koltukta oturmamı sağlayamıyorsa benim için olumlu bir tarafı yok demektir.


  • nyist_  (31.08.14 22:16:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.