[]

tek maç için passolig alınır mı?

ailemizle maça gidelim dedik ama passolig diye bir şey çıkmış haberim yoktu, normalde fazla ilgilenmem ama yılda 1-2 defa değişiklik olsun diye belki gidiyorum.

Şimdi 4 kişi ile maça gitmek için 4 tane kart mı almak gerekecek? Bu durumda belki bir yıl boyunca bir daha hiç kullanmayacağım 4 tane kart için 4 ayrı kart ücreti mi ödeyeceğim maç biletine ek olarak? Çok saçma değil mi bu? Hiç mi bir alternatifi yok şimdi?


 
mecbursun.


  • armatur  (28.08.14 12:23:06) 
evet 4 kişi için 4 kart ve başka saçma uygulamalar, taraftarlar bunu anlatmaya çalışıyor.


  • freebird5406_2  (28.08.14 12:24:21) 
lütfen almayın. hiçbir şeye mecbur değilsin. çok saçma bir olay ve binlerce kişi tribünu bıraktı bu sebepten. ellerinde patlayacak umarım.


  • tahrik olmusken objektif olamam  (28.08.14 12:24:48) 
insanlar nasıl gidiyor ki o zaman? Aklım almıyor gerçekten nasıl bu kadar mantıksız bir kural koyulabilir? asıl şimdi fanatik olmayan insanlar seyir ve eğlence amacıyla stadyuma denk geldiğinde giden insanlar dışarıda kalmıyor mu? Fanatik tribüncü olsam zaten kartım olurdu.


  • adukyuedines  (28.08.14 12:27:09) 
malesef alternatifi yok. ya 4 tane karta 100 lira havaya vereceksiniz ya da maça gitmeyeceksiniz. bu 100 lira da tek seferlik değil her yıl alınıyor.

zaten türkiyede maça giden doğru dürüst insan yoktu, büyük takımlar bile sadece derbi maçlarında stadı doldurabiliyordu, artık tamamen boş tribünler önünde oynanacak futbol. en güncel örnek de trabzonspor rostov maçı. bu maçtan önceki bursaspor hazırlık maçında stat fullken, 5000 kişi izledi senenin ilk avrupa maçını.
  • fayfim  (28.08.14 12:27:32 ~ 12:28:37) 
Eğer kağıt bilet basımı işin tamamen durdurmayı başardılarsa bence çok saçma değil. 7-8 sene önce biletix gişesinde fener maçı biletlerini almak için geceden kuyruğa girip sabahlamıştık da sabah ultraslan gelip polis eşliğinde bizi dövüp sıranın en önüne geçip kişi başı 15-20 bilet alıp gitmişlerdi. Nüfus cüzdanı ibrazıyla sadece kişi başı 2 bilete izin vardı o zaman.

Belki bu passpolig çok saçma bir uygulama, vaat ettiği bir ton şeyi yapamıyor ama sırf bu kağıt bilet işini bitirirse bence yeter.

Ha ben almamayı tercih ettim. çok uzun süredir kombinem vardı. Şike, tribündeki saldırganlık ve türk futbolunun kalitesizliği yüzünden türk futbolunu takip etmeyi bıraktım bu sezon. Size de tavsiyem almayın.

Ama illa maça gidecem diyor4sanız da almaktan başka çareniz yok. Alacaksanız erken davranın çünkü arkadaşlarıma uzun süreler gönderilmedi kartları. Başvuru kolay ama başvurudan sonraki kısım uzayabiliyor.
  • godsparticle  (28.08.14 12:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.