[]

dönüşlerde tekleyen araba? (acemi sürücü)

selam dostlar.

dönüşlere yaklaşırken 2. vitese düşüyorum sonrasında manevra yapıp hizlanmaya çalışırken araba tekliyor.

Donmeden önce araç tam durmadığı için 1. vitese düşmüyorum.

Nedir bu isin kuralı?

 
1.vites için tam durman gerekmez 2 de tekliyorsa 1.e tak


  • Sir Anthony Hopkins  (30.08.14 15:32:11) 
debriyajdan çok çekme ayağını. 1'e atmana da gerek kalmaz.


  • pazar gunu seni kilisede goremedim john  (30.08.14 15:33:29) 
gaza basmiyorsunuz duzgun ya da debriyajdan hizli cekiyorsunuz ayaginizi, yavas yavas nazik nazik cekeceksiniz.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (30.08.14 15:42:02) 
2. Viteste devir bin beşyüz'den düşerse 1'e al arabayı. Yok devir rahat ama yine de tekliyorsa debriyajı daha hassas kullan


  • canercuxy  (30.08.14 15:48:17) 
arabanın devri düşüyordur, çok yavaşladığında 1 e tak, ya da debriyajdan geç çek ayağını.


  • camino real  (30.08.14 16:13:27) 
ileri geri atıyor anladığım kadarıyla? devir düşüyor araba vuruyor. ilk trafik kazamı hatırlattı bana. sağ sol keskin dönüşlerde bire düşür yeterince seri kırana kadar direksiyonu. gaz pedalı ileri geri yalpaya neden oluyorsa her zaman benm kazamdaki gibi şanslı olmayabilir ve aniden öne atılan arabayla mazallah çarpabilirsin bi şeylere.

ben kamyona çarptım kasaya. içeride de 5 suriyeli kürt amele vardı minübüsümün. kamyoncu ne kadar anlayışlı davrandı bize anlatamam. sevgi yumağı olduk, hamudi, barzani, mahmut, muhammet, ahmet, kamyoncu abi ve ben.. suphi.
  • namus ninjası  (30.08.14 16:14:14) 
Debriyajdan ayağını birden çekme. Çok çok yavaşladıysan 1. vitese de atabilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (30.08.14 17:00:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.