[]

sevgili falanı

1- diyelim ki sevgilinizle birlikte aynı yerde çalışıyorsunuz. bazı projelerde fikir alışverişi yapmanız vs gerekiyor ama sevgilinizin kişiliği işteyken tamamen değişiyor, bağırıyor, dinlemiyor, yaptıklarınıza özen göstermiyor. gün sonunda da sizden özür diliyor. ama bu haftada 3-4 kez oluyor. ne yapardınız?


2- sevgiliniz size işyerinde çok meşgul olacağını ve fazla stresten dolayı size karşı kırıcı, itici davranabileceğini söyleyip şimdiden özür diliyor. naapardınız?

 
(bkz: the platinum rule)

iş arkadaşıyla ilişki yaşamak hiçbi zaman iyi bir fikir değil. bu tip şeylerden dolayı.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.08.14 12:27:46) 
iş yerinde iğneleyici üslup takınır ve misliyle karşılık verirdim. angajman kurallarını değiştirirdim. ilişkileri maslahatgüzar seviyesine indirirdim.

sevgiliyle baş başa kalınca da tokat manyaa yapardım. spanking anlamında tokat.
  • namus ninjası  (29.08.14 12:33:09) 
önceden özür dilediğinde kabul etme bi kere. o ne ya. ' seni ezikleyebilirim ama çok stresliyim mağdurum ben hoş gör :( '

çatışma anında da tartışmayı durdur ve sana daha saygılı davranması gerektiğini ve dinlemesi gerektiğini söyle. yapmıyorsa dön ve git orda bırak. sen kendi çizgini net belirleyeceksin ki o aşmayacak.
iş yeri ilişkisi zor.
  • lily briscoe  (29.08.14 12:33:40) 
Yıllardır aynı sınıfta, aynı işte hatta aynı mahalledeki insanların ilişki yaşamasına karşı oldum, her duyduğum hikaye de ne kadar haklı olduğumu gösteriyor..
Özellikle iş hayatında büyük sıkıntı..
Bence yapılacak iki şey var; ya iş başka aşk başka diyerek iş yerinde olanları özel yaşantınıza yansıtmayacaksınız, ya da "ben buna gelemem" diyorsanız, ilişkiyi bitirip işten devam edeceksiniz..
Çok seviyorsanız iş değiştirmek de bir seçenek olabilir..

Adam/kadın yaptığınız işi beğenmemiş olabilir, fikrini belirtmesi de normal, aynı yerde çalışıyorsunuz diye kayıracak değil ya.. Böyle olması lazım zaten diğer herkese nasıl davranıyorsa size de öyle davranması lazım..

Anladığım kadarıyla kendisi işi ve aşkı ayırabilmiş, hatta bunun için önceden uyarıda bulunup özür dilemesi de düzgün bir hareket, size de iki olayı farklı değerlendirmenizi öneririm..
  • mutekebbir  (29.08.14 12:34:36) 
iş başka aşk başka


  • sirena  (29.08.14 12:42:25) 
İş yerinde kim olursa olsun bağırırsa ağzına sıçarım. Hatunu da dehlerim.

Önceden özür dilemek gibi bir mallık yapanı başta şutlayacaksın zaten, sikerler.
  • arnold schwarzeneger  (29.08.14 12:47:25) 
1)haftada 3-4 ohaaa.iş yerindeki orjinal hali.sana rol yapıyor.kulağını çek.
2)meşgul ve stersli ok. ama sana istediğim zaman bağırırım olmaz öyle şey

  • bdsm izmir  (29.08.14 15:18:37) 
patronun mu müdürün mü sana neden bağırıyor?? bence özel hayatınızda aşağılık kompleksi falan var bunun acısını iş yerinde çıkarıyor.
ayrıca ilişkini bi gözden geçir kardeş böyle çift karakterli biriyle nereye kadar =)

  • kızılşeytan  (02.09.14 16:02:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.