[]

Alsancak dan adliye ye nasıl gidilir?

Alsancak kibrissehitleri civarından (baro dan) bayrakli daki adliyeye hangi duraktan kaç Nolu otobüsle gidebilirim? Hangi durakta inmem lazım?




 
Kıbrıs Şehitleri'nden sorarak Hocazade Camii'nin oraya ya da İzmir Atatürk Lisesi'nin oraya gidin. Camiideyseniz caddenin camiinin olmadığı tarafına. Lisedeyseniz de lisenin olmadığı tarafındaki duraklara gidin. Oradan geçen 63 numaralı otobüse binin. Şoföre de söyleyin adliyenin orada ineceğinizi (durağın adından emin değilim çünkü ama adliye sanırım) sonra indiğiniz yerden 3dk'lık bir yürüme mesafesi var.


  • karmmark  (28.08.14 00:03:08) 
baronun oldugu yerden alsancak garina kadar yürü, baro ile gar arası 200 metre. oradaki otobüs duraginda sor, adliyeden gecen bir cok otobüs var. bornova ve bayrakli tarafına gidenler geciyor genelde.


  • atmaca.ged  (28.08.14 00:21:28) 
Alternatif olarak Alsancak Gar'ından İzban'a binip Salhane durağında inecek olursan ortalama 5-10 dk'lık bir yürüme mesafesinde adliye..

i744.photobucket.com
  • EkimBebesi  (28.08.14 01:10:32) 
dostum kıbrıs şehitlerinin hemen çıkışındaki duraktan halkapınara giden herhangi bir otobüse binin.

halkapınar son durakta indikten sonra, 502, 599, 102, 498 nolu otobüslerden birine binin. ( sık kalkmaktadırlar, duraklarının yerini sorabilirsiniz).

alternatif: halkapınarda indikten sonra metronun bornova yönüne giden tarafından metroya binin. stadyum istasyonunda inin. metronun hemen çıkışındaki duraktan herhangi bir otobüse binin.
  • preldzic  (28.08.14 01:15:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.