[]

Bilgisayar Sandalyesi

İstanbul'da bilgisayar sandalyesi nereden bulabilirim? şu mağazadan al ve ya şuradaki avm'ye bak derseniz çok iyi olur. Üst limit 250 lira olan rahat bir koltuk arıyorum.




 
koçtaş'a bakabilirsin

ikea'da da vardı, praktiker'de de olabilir oradaki yine.
  • neseranni  (23.08.14 07:01:58 ~ 07:03:15) 
arkası filelilerde bir bok yok. önce onu sana söyleyeyim de. alacaksan göt kısmı büyük ve kalın, sırt kısmı uzun, yaslanınca kafanı koyabileceğin müdür koltuklarından almaya çalış. diğerleri hikaye.

www.dagmobilya.com bunu alma

www.dagmobilya.com bunu alma

www.birofis.com bunu hiç alma. tahtada oturacaz sanki amk

wwwi.globalpiyasa.com bu olur

www.ofismobilyalari.org bu olur

www.duvarrenkleri.com buda olur. ama sırt kısmı daha uzun olacak. yaslanınca kafa değecek.
  • zam sampiyonu domates  (23.08.14 07:11:20) 
www.koctas.com.tr
bende bundan var, rahat bir sandalye. üstelik kurulumu da basit.

  • blues buzz  (23.08.14 08:54:36) 
ya ben sanırım gittigidiyor'dan almıştım... 60 lira mıydı neydi. kolinin içinde geliyor, pek ağır da değil. zaten eve gönderiyorlar ama olur da şubeden almanız gerekirse alabilirsiniz rahatlıkla. parçaları siz birleştiriyorsunuz.

ben fiyatı ucuz olduğu ve kendisi de küçük göründüğü için çok dandik olduğunu düşünmüştüm ama bir senedir problemsiz kullanıyorum, gayet rahat. nereden aldım kimden aldım hatırlamıyorum ama gittigidiyor, hepsiburada gibi sitelerden de alabilirsiniz yani hiç taşımakla falan uğraşmayıp.
  • pescador  (23.08.14 09:26:42) 
ben olsam deriden uzak dururdum çünkü ben de var bi tane ve terletiyor. üstüne kılıf geçirerek çözüm buldum. yazın sorun çıkarabilir.


  • Goldstein  (23.08.14 12:05:08) 
ben de tekzenden almıştım sanırım geçen yıl. zam sampiyonu domates'in paylaştığı 4.'ye çok benziyor. oturması yumuşaklığı falan güzel de yazın terletiyor ve hele uzun zaman oturuyorsanız vücudun koltuğa temas ettiği yerde kötü koku yapıyor. ona çözüm bulursanız alın derim. ben 200 vermiştim geçen sene.


  • kuul  (23.08.14 12:46:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.