[]

Wireless güçlendirici

Yeni bir eve taşındık malesef. İşte ev biraz büyük ve kalın duvarlı eskisine göre. Evin bir ucunda oturma odamız var. İçinde Play Station da var, onunla online maç falan yapıyorum. Evin diğer ucunda da yatak odalarımız var. Bir tanıdığım da aynı sitede küçük bir dairede oturuyor, 2 oda öteden zor çekiyormuş wireless, yalıtım falan iyi çünkü. Bu evde nasıl yapacağımızı bilmiyorum wireless mevzusunu.

Oturma odasına koysam yatak odalarına çok az gidecek. Yatak odasına yakın koysam Play Station oynarken sıkıntı olacak, eminim. (Bir de sağlığa zararlı diyorlar)

Sorum şu: Birisi bana wireless güçlendirici kullanmamı söyledi. Nasıl çalışır, ne işe yarar biri anlatabilir mi? Wi-fi dalgalarını daha uzağa mı gönderiyor nedir?

Teşekkürler.

 
Repeater lazım sana. Ya da powerline çözümlere bak.

Modemden uzaklaştık koridora geldin. 3 diş çekiyor. Salona gittin 1 diş. Araya güçlendiririz koyunca salondada üç diş çekiyor. Kabaca bu işe yarıyor.
  • sutlu nescafe  (21.08.14 23:19:56 ~ 23:28:03) 
access point dene bence.

edit: harf.
  • jamiro  (21.08.14 23:26:22 ~ 23:26:40) 
www.hepsiburada.com

şöyle bir zamazingo alıp tekrarlayıcı modda çalıştıracaksın.
  • mrthany  (21.08.14 23:27:55) 
aga aliexpress'e gir, wifi repeater yaz. 20 dolar.

valla tp-link falan ağzıma sıçmıştı. en sonunda bundan aldım, dünya varmış dedim. hiç router falan alma. cisco bile olsa arayüzü falan mahvediyor.

naçizane önerim.
  • siradisi00  (22.08.14 01:08:51) 
ev yeniyse elektrik hattı sağlamsa, en güzeli powerline.


  • washe  (22.08.14 13:17:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.