[]

ehliyetsiz motosiklet kullanmak

yakalanma ihtimali var mi? ankara'da batikent icinde kullanacagim.
varsa cezasi ne olur? ehliyeti 2 ay sonra aliyorum.



 
Yakalanma ihtimali var elbet, yok değil. Herhangi bir sebeple polis durdurursa ya da kazaya karışırsan yakalanırsın.

Ehliyetsiz araç kullanınca para cezası yanı sıra aracı bağlıyorlar ya da ehliyeti olan birinin gelip almasını istiyorlar.
  • cakabo  (21.08.14 09:32:38) 
Kızın biri senelerdir scooter ile İstanbul'da ehliyetsiz gezdiğini söylemişti. Kadınların çevirmeye girme ihtimali daha az olabilir tabi.


  • arnold schwarzeneger  (21.08.14 09:50:55) 
hapis cezası var. ama para cezasına çeviriyorlar. toplam 3000 tl civarı


  • mr fusion  (21.08.14 10:07:58) 
Kaza olursa katil durumuna düşebilirsin. Bekle.


  • fiber  (21.08.14 10:13:27) 
Yakalanma ihtimalin var tabi ama arabalara göre daha düşük ihtimal. İlla kulanacağım diyorsan dikkatli kullan, delice kullanıp göze batma yeter. Ben 8 ay boyunca istanbul trafiğinde bu şekilde otomobil kullanmıştım


  • goodyes  (21.08.14 10:36:39) 
ruhsat senin adına olursa alacağın ceza çok fazla olmaz, ama ruhsat da başkası adına ise ehliyetsizlik cezası hem kullanana hem kullandırana kesilir.

efendi gibi tam korumalı ve ciddi bir motor sürücüsü gibi gezersen polis kolay kolay çevirmez böyle bir adamın eksiği yoktur diye. ama korumasız apaçi gibi binersen, hatta şort tişört kask ile gezersen yine çevrilebilirsin.

2 ay beklemek daha mantıklı bence, çünkü cezası ağır. gerek yok.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (21.08.14 10:45:14) 
Kullanmayin efendim kullanmayin, uyun su trafik kurallarina lutfen.


  • lynda.com  (21.08.14 16:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.