[]

bioenerji ile bel fıtığı tedavisi

hacı hocanın bir versiyonu gibi geldi bana. bilenler fikir verin?




 
bu işi gerçekten yapanlar var. adana seyhan'da bir adamın biyoenerji ile yatalak adamı kaldırdığını gördüm. Bunlar genelde hacı hoca değil zaten. Ama kandırıkçı da çok tabi.


  • MustafaCan  (20.08.14 17:58:11) 
hacı hoca evet. ona gidenler de böyle absürd şeyleri kovalayanlar zaten hep.


  • hkku  (20.08.14 18:27:36) 
www.facebook.com
bak bu adamın belgeseli bile çekildi, ilaçla tedavi edilemeyen egazamayı tedavi etti.

İnsanlar ne güzel atıyor cahilikmiş. 500 yıl önceki fizkçilerden bazılarına quantum fiziği anlatsan da cahil olurdun, o misal.
  • fiber  (20.08.14 20:07:13 ~ 20:08:19) 
konuyla ilgili soyle bir anim var: 1 ay once otobusle egeye gece seyahati yaptim ve koltukta nasil uyuduysam artik sabah uyandigimda boynumu yerinden oynatamiyordum, sirtim ha keza cok agriyordu. yolulugun basinda biraz muhabbet ettigimiz kadin "ben fizyoterapistim, donun sirtinizi bir bakayim" dedi. iyi dedik donduk, biraz ovaladi falan bir seyler yapti. sonra da " enerji vereyim ben size bir" dedi. "ney?" demeye kalmadan basladi kadin. 2 dk surmedi, benim boyun oldu sana firindan yeni cikmis gibi taze. ne agri ne bir sey.

normalde inanmam boyle biyoymus, enerjiymis ama kadin bi sekilde duzeltti beni 5 dakikada.

bu da boyle bir animdir.
  • fengari  (20.08.14 21:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.