[]

5-6 metreden rahat çeken bi kablosuz klavye-mouse set

5-6 metreden delay yapmadan çalışacak en ucuz kablosuz klavye mouse sete ihtiyacım var arkadaşlar.




 
@want2die, aynen hacı hasta eder. laptop'ı tv ye bağlayıp oyun açıcam, öyle pek fps oyunu değil ama arada kopmalar falan olrsa ben anında sinirlenirim amk.


  • kamera motor  (20.08.14 17:00:09) 
logitech mk710 klavye ve logitech g700s var. masaüstü tv ye bağlı. mesafe 2-3 metre. sıkıntı yok. alıcıları klavye ve fareyi direkt görebilen bir yere koyunca sıkıntı olmaz zannımca. eski logitech wave ile 15 cm de bile gecikme yaşıyordum ben. mk710 la sorunum olmadı hiç. yalnız 200 küsür lira mk 710 seti :( g700s te aynı şekilde :/


  • washe  (20.08.14 17:11:19) 
microsoft wireless mouse 1000, set değil ama 5 - 6 metrede takılmadan çalışıyor. oyun oynamadım yalnız oynama imkanım yok bulunduğum yerde.


  • inheritance  (20.08.14 17:32:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.