[]

cam balkon

balkonu cam yaptırmak istiyoruz da. böyle açılır kapanır cinsten olanlar varya. bi zararı olur mu? bi de fiyatları hakkında bilginiz var mı?




 
Zarari olmaz guzel bile bi sey biz de yaptiricaz metrekaresi 150 lira gibi bi seydi sordugumuzda


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.08.14 14:31:08) 
fakat apartmanda yaşıyorsanız çoğunluk kararı gerekli, bilginiz olsun.


  • cemiyetin unlu simasi  (20.08.14 14:32:34) 
Ha evet karar olayi da var ama tek binaysa veya pek ciddi yonetimi olmayan bir siteyse sorun olmaz siz yine de yaptirmadan once yonetici ile konusun. Bir de direk marka firmalar ile calisin atiyorum egepeni egepene taktirin sait ustaya degil. Iyi arastirin acele etmeyin cok teferruatli bi olay.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.08.14 14:35:08) 
bizim apartmanda 10 daire bildiğin pimapenle kapattılar balkonlarını apartman görünümünü bozdular ona bile fikir soran olmadı. Bu sadece sitelerde falan gerekli heralde.


  • ekaterina  (20.08.14 14:35:31) 
bizim apartman çok yeni ve 3 daire yaptırmış. kimse kismeye sormamış. zaten neden soruluyor ki o da garip. sonuçta gerekli bir şey. ya demir yaptırcan ya da cam. cam daha iyi duruyo en azından.


  • kambocya diasporasi  (20.08.14 14:37:08) 
uymayanlar da olabiliyor ama yıkılma ihtimalini göz önünde bulundurun o zaman. olur mu olur yani...


  • cemiyetin unlu simasi  (20.08.14 14:38:50) 
siteler haricinde, başka binalarda yıktıramazlar. kural şu: binanın görüntüsünü bozmayacak ve gerektiğinde kaldırılabilir parçalardan olacak. yani sabit parçalardan yaptırırsanız belediye'ye birisi şikayet ederse, yıkmak zorundasınız. ancak cam balkonlar için bu geçerli değil. raylı sistemiyle kenara çekersiniz ve şikayetin önüne geçersiniz. pimapenle kapatılanlar için cezası var, cam balkonlara yok.


  • Huan8  (20.08.14 14:58:00) 
zararı yok. gayet güzel.


  • seyduna6687  (20.08.14 15:12:01) 
hiçbir zararı olmaz, "cam balkon" yaptırırsanız kimse niye taktırdın da diyemez içiniz rahat olsun.

yaklaşık 3 metrelik kavisli balkonu 700 lira civarına yaptırdım. kullanılan camın türü, kalitesi vs. göre fiyat değişebiliyor.

ancak cam balkonlardan pimapen gibi bir ısı ve su yalıtımı beklemeyin
  • yemrem  (20.08.14 15:34:17) 
işçilik çok önemli. açılır kapanır olduğundan ileride sıkıntı yapabiliyor. yaptığı işin arkasında duran sağlam bir usta bulman lazım. ucuza kaçma.


  • corneillus  (20.08.14 15:39:10) 
Guney cepheye bakiyorsa icerisi sauna gibi isiniyor.


  • physcos physcos  (21.08.14 08:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.