[]

LG G2 Kılıf önerisi

Iphone 4'ün yavaşlığı artık canımı sıktı.
LG G2 aldım az önce.Telefon en ufak düşmede dağılacak gibi duruyor.

Spigen Slim kılı f alayım diyorum;
www.hepsiburada.com

Bir de ekran koruyucu alsam mı?
Ekran koruyucu çatlamaları önler mi yoksa sadece çiziklere karşı mı önlem olur?

 
alın bence. çünkü ekran koruyucuları da çeşit çeşit artık normali var, kırılmaz dedikleri var ve ayrıyetten cam dedikleri var. gerçekten koruyorlar ekranı büyük ölçüde.


  • dijital dunyadaki analog adam  (18.08.14 00:22:23) 
plastik değil de camlar var ekrana yapışıyor. hem düşünce o çatlıyor hem de dokunuş hissiyatı bozulmuyor. ama kılıfa gerek var mı bilemiyorum. dandik denen samsung'un note2 telefonundan var kılıfsız kullanıyorum. merdivenlerden bile düştü bişi olmadı. kılıfı olup kıranlar da bol olduğunu düşününce gerek yok gibi geliyor bana.


  • taqster  (18.08.14 00:29:38) 
adam iphone 4'ü beğenmiyor, biz 512 ram'li androidlerle root falan idare ederek yaşıyoruz :(

ekran koruyucun kesinlikle orijinal olsun. Öbürleri çok kalın oluyor. Dokunma hissiyatını çok etkiliyor. Kılıfları ben beğendim valla.
  • oğlum çok zor lan  (18.08.14 00:30:58) 
iphone 5s icin spigen'in saturn modelini kullaniyorum, oldukca memnunum. en guzel yani ince olmasi. yalniz linkteki biraz kaba geldi bana. daha ince modelleri vardir belki g2 icin.

ekran koruyucu bence al. daha once iphone 3gs dusurup kirdim. cam baya baya catladi. uzerinde ekran koruyucu vardi. en azindan catlayan camin dagilmasini engelledi. catlak olmasina ragmen calisiyordu ve bir sure idare edebildim.
  • a340  (18.08.14 00:36:42) 
daha geçen hafta, hem cam filmi hem de kılıfı olan g2'mi düşürdüm, ekran tuzla buz oldu, dokunmatik bozuldu. 500 lira sıkışmış. spigen iyi, en azından alt ve üst tarafı da kapatıyor. benimki darbeyi alttan yemiş.


  • marcelorios  (18.08.14 00:58:13) 
kesin korusun da ne olursa olsun moduna girdim:)
Cüzdan şeklindeki arka-önü kaplayan kılıfları deneyip, çok büyük değilse almayı düşünmeye başladım

  • werderweremem  (18.08.14 01:29:28) 
kılıf kesinlikle gerekiyor spigen çok kaba olduğundan ben quickwindow kılıftan tercih ettim internette en ucuz yerden aldım yanında 3 adet ekran koruyucusuda geldi. yanlız orj olanı 99t ben buradan aldım iş görüyor ama orj kadar değil tabi.
www.sanalpazar.com

  • mrthany  (18.08.14 02:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.