[]

Film önerisi

Passolini,
Ingmar Bergman
David Lynch
Fellini

'den film önerisi istiyorum. :)

Teşekkürler

 
www.imdb.com

bence ingmar'ın en güzel filmi.
  • thracian  (16.08.14 20:27:10) 
bergman'ın en iyi filmleri:

persona
wild strawberries
seventh seal
autumn sonata
winter light (bu film bergman'ın "tam istediğim gibi olan tek film" dediği filmdir)

pasolini'nin en iyisi:

salo

david lynch en iyileri:

eraserhead
mulholland dr.
lost highway
elephant man

fellini en iyileri:

otto e mezzo
la strada
amarcord
i vitellioni
satyrcon
  • lesmiserables  (16.08.14 20:32:46) 
Teşekkürler :) Salo'yu izledim bu arada :)


  • secilmis uye  (16.08.14 20:45:28) 
passoliniye giriş niteliğinde bence Medea, ama seyrettiysen kendisini Salò o le 120 giornate di Sodoma olabilir..
Lynch'ten en çok lost highway'ı seviyorum (klasik herkeste olduğu gibi), ama bence ona da giriş niteliğinde olan mulhold drive ı önereyim.
bergman persona ve winter lights derim.
fellini, 8.5. sırf beni değil herhalde etkilemediği bir adamın kulu yoktur bu adamın. Amarcord ile başlama, ben ilk bu filmi ile başladım ve bir süre seyredemedim adamı çok konuşuşduğu için sevemedim nedense filmlerini ama şuan hata yapmışım öyle diyorum.
  • botamaniaensis  (16.08.14 22:04:04 ~ 22:05:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.