[]

Lustral Uyku İlişkisi

Arkadaşlar bir yıldan fazla süredir 100 mg lustral içiyorum.son üç gündür bıraktım.kontrole gitmeye fırsatım da olmadı. dün gece 1 saat dahi uyuyamadım. bu gece aha saat 03.00 oldu.uyku adına hiçbişi yok.

acep diyorum lustrali kestik attık ondan mı böyle yoksa başka bi i.nelik mi var?

fıttırmak üzereyim bi akıl verin nasıl uyuyacam ben?

iyi geceler...

 
başka hiçbir sebebi yok. kafaya göre ilaç bırakılmaz. ayrıca kontrole de öyle bir karar alıp uyguladıktan sonra değil önce gidilir ve doktorla konuşulur ona göre hareket edilir. tek etkisinin uyku sorunu olduğuna dua et. özellikle de bu cehaletle.


  • hkku  (15.08.14 04:44:13) 
@hkku: çok şükür öyle abarttığın kadar cahil değilim.son kontrolde 2 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi. fırsat bulup gidemedim ve 3 ay oldu. daha uzun süre kullanmaktan çekindim o yüzden bıraktım.telefonda kontrol de adetim değil ama görünen o ki kontrole gidemicem bugün arayayım. teşekkür ederim...


  • bu da mı gol değil lan  (15.08.14 05:23:56) 
antidepresanlar hemen bırakılmıyor. küt diye kesilmemeli yani. kademeli olarak azaltırsanız sorun olmaz. mesela iki güne bir 100 mg almaya başlayın. 6. günde 4 güne bir 100 mg derken haftada bi alacak duruma gelince bırakın.

tabii ben bunu diyorum da doktora da bi danışın mutlaka.
  • amuda kalkan solucan  (15.08.14 20:41:17) 
Lustralin kendisi uyutmaz esasen ilginç olmuş.


  • fiber  (15.08.14 20:46:38) 
büyük ihtimalle ondandır. aniden bırakmak bazı istenmeyen etkilerin çok daha kuvvetli görülmesine yol açabilir. ilaç dozu azaltılarak bırakılmalıydı. keşke doktora danışsaydınız kafanıza göre davranmadan önce.


  • merena  (15.08.14 20:46:56) 
akşam görüştüm doktorla.baş dönmesi falan da başlamıştı.2-3 gün 100 mg ye devam sonra 1 ay 50 mg dedi. her antidepresanda(7-8 farklı ilaç kullandım şimdiye kadar) doktor sorar yan etkisi var mı diye. şimdiye kadar başlarken hiçbir olumsuz etki olmadığı için bırakırken bu kadar yamulacağımı tahmin etmedim.

artık cebimde taşıyorum lustral i.

neyse yazan elleriniz dert görmesin ayrı ayrı teşekkür ederim..
  • bu da mı gol değil lan  (15.08.14 20:56:03 ~ 20:57:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.