[]

sözlük iyice gidiyor mu?

bana mı öyle geliyor?

gün geçtikçe bakamıyorum bile yazılanlara..

hani olurya birşeye çok alışınca bazı rutin şeyler sıkıcı gelir.sinema gibi tiyatro gibi..acaba öyle birşey mi yaşıyorum?

 
sözlük mü kaldı allasen


  • calzoncillos  (14.08.14 15:08:01) 
antik sözlük gittiğinden beri aynısını ben de yaşıyorum.


  • lovewilltearusapart  (14.08.14 15:08:27) 
  • shedracon  (14.08.14 15:12:07) 
calzoncillos'a katılıyorum.

her şey o kadar boka sardı ki aylardır ne okumak ne de yazmak geliyor içimden. geçen itü sözlüğe döneyim dedim ama orada da sanırım sadece eski girilerimi düzenleyip yazmayı bırakacağım.
  • air  (14.08.14 15:28:29) 
bitti la zaten. eksisozluk.com
yalnız akp'nin boka sarmasıyla sözlüğün boka sarması paralel bir şekilde gerçekleşmiş.

  • acccra  (14.08.14 15:30:42 ~ 16:20:37) 
tabii ki de.
her güzel şeyin sonu vardır, ekşi sözlük'ün de geliyor. ama ben yine de yazmak istiyorum orada tabii.

eskiden yazılanları okuyunca kahkaha atardım, "ulan benim düşündüğümü ne güzel dile getirmiş" vs. derdim. şimdi bir başlığa bakıyorsun, "çiçek böcek". girilen entry'lere bakıyosun "bizim anadolu çomarlarının anlayamayacağı şeylerden. oysa bir paris beyefendisi üzerine şiir yazar, o la la. bu arada balkon da çökmüyor ki ölsün yavuşak :(" tarzında. böyle mal mal entry'ler çoğunlukta ve revaçta.

ayrıca ekşi sözlük yazarları ah keşke her şeyin internette gibi olmadığını öğrenebilse. misal kendilerini çok aydın gören kişiler "bu yobazlar ölsün, ekşi'den selamlar" gibi ergence zihniyete sahip olmasalar güzelleşebilir tekrardan.
  • m e b  (14.08.14 15:37:26 ~ 15:38:13) 
895 engellenmiş kişi mevcut bende, sanırım sözlükte sıkıntı olduğu doğru.


  • gadasiz  (14.08.14 15:40:03) 
shed noryth'nin entrysini atmış.

o bile ironik okunabilecek düzeyde..
  • dedim dedim de kime dedim  (14.08.14 15:48:16) 
ya bu da bir klişe. sözlüğün bittiği falan yok, bir evreden geçiyorsun. zamanı gelir baya takılırsın, zamanı gelir aylarca bakmazsın. depresyon gibi, milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerin 100 senedir geçmemesi gibi; aslında hissel bir evre olmasına rağmen, o anın bir özelliği olduğu sanrısı.


  • desdinova  (14.08.14 16:11:45) 
sozluk bitti ama kac yillik 'sozluk bitti' geyigi bi bitmedi gtk.


  • nawres  (14.08.14 16:16:32) 
hayır alışmakla, rutinle alakası yok. en hafif tabirle anasını siktiler sözlüğün. daha fazla hit için herkesin girebildiği, dandik ve bayağı şeylerle dolup taşan saçmasapan bir ortam oldu.

bunu söylediğimde de "pfff siz elit misiniz :s :s" diyor bazı dalyaraklar. ben elit değilim. sözlükteki çoğu adam da elit değil. ama sözlük belli kuralları, formatı olan bir yerdi ve buna uyacak zekası olmayan kişiler yazar olamıyordu eskiden. küfür yine vardı. cinsel içerikli şeyler yine vardı. espriler, komiklikler gırla gidiyordu. ama seviye yüksekti. başka hiçbir yerde bulamayacağın pek çok şey vaat ediyordu sözlük. özel, kaliteli bir platformdu.

şimdi 10 yazardan 9'u tanım bile yapmıyor aq. kaliteli içerik yine var ama o kadar az ki, onlar için sözlükte takılmaya değmez. ben 13-14 yaşındayken sözlük okumaktan, sözlükte yazmaya çalışmaktan dolayı gurur duyardım. şimdi 15 yaşındaki kardeşim sözlükten uzak dursun, o iğrenç başlıkları falan görmesin diye takla atıyorum resmen. bu kadar yoz, basit, aptal bir ortam olmamalıydı ekşi sözlük.

herhangi bir site hakkında yazıyor olsaydık "takma be kardeşim, ne olmuşsa olmuş siktir et" derdim ama ekşi böyle değildi lan. hit uğruna anasını siktiler güzelim sitenin. cümle kuramayan, fikrini küfretmeden ifade edemeyen (ben gibi) dalyaraklar doluştu.

çok sinirliyim daha fazla yazamıcam
  • pescador  (14.08.14 16:19:10) 
ne sözlüğü yav :)

baya baya okumuyorum, arada ki ayda bir anca, çook canım sıkıldığında bakıyorum. daha da canım sıkılıyor zeka seviyesi nedeni ile.
  • gurur  (14.08.14 22:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.