[]

Omuz Kayması

Yaklaşık bir hafta kadar önce yüzerken gayet sıradan biçimde her zamanki gibi suya balıklama atladım. atlar atlamaz omzum yerinden kaydı gibi oldu ve öyle kaldı 10 15 saniye sonra düzeldi. Anlam veremedim. Bir müddet sonra korkarak tekrar denedim tekrar aynısı başıma geldi biraz daha uzun süreli.

Salı günü doktora gittim. Mr falan çekildi. az evvel sonuçları için tekrar gittim. Ödem oluşmuş, zorlanmış. 2 hafta askılıkla gez sonra fizik tedavi yapalım dedi. Hastanenin yanında bulunan medikal malzemecinin broşüründe işaretleyerek. Tabi ben kıllandım. Peki deyip çıktım.

Şimdi güvenip almak bir dert, almamak başka bir dert. tasarımcıyım. 2 hafta kolum sarılı zaten 2 haftalık yıllık izinden çıktım. işler bekliyordu. ayrıca düzenli spor yapıyorum onu da askıya almam gerekiyor. öteki tarafta ağrım var. randımanlı kullanamıyorum. Ne halt edeceğimi şaşırdım.

 
Sonuçta çok enteresan bir tedavi ya da malzeme söylememiş. Broşürü başka medikalciye de götürsen verir aynısını. Omuz ağrısı varsa askılık takmayıp yapabileceğin bir şey yok, özellikle spor hayatına devam etmek istiyorsan.


  • whoosie  (14.08.14 14:38:24) 
her gün voltaren jel sür, hafifçe zorlamadan masaj yap.

klimanın vs önünde durup çarptırma, kısa sürede toparlarsın çok ciddi bir şey yoksa.
  • safepassage  (14.08.14 15:26:50) 
benim omuzda da odem olustu. hem de durduk yere. agrisi cok olur ustune gitme, al askiligi bir haftada geciyor. yurtdisina cikacaktim fizik tedaviye gerek kalmadan gecmisti.


  • hmpf  (14.08.14 15:27:28) 
geçen gün yüzerken bende kolumu çıkarmıştım. sonra doktora taktırdım.2 gün askı taktım geçti sayılır. takman yararına olur. ilerde bu şekilde sonuçlar yaşamazsın duyurum aşağıda.
www.eksiduyuru.com/mobil/duyuru/818884/omuz-cikigi-uyusma-bi-kisimda

  • premium hayat yan gel yat  (16.08.14 17:29:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.