[]

Yeni Başlayan Biri İçin Motosiklet Önerisi

Merhabalar,

Başlıkta belirttiğim üzere ilk motosikletimi almak istiyorum. Aklımda scooter tarzı modeller var. Zaten daha çok gezinti ve şehir içi kullanmak için istiyorum, hız ve uzaklara gitmek için deneyimim yok :)

Standart boylarda hatun kişiyim, önerilerinizi alabilir miyim? Ek olarak kask ya da ceket gibi ek ürünleri alabileceğim yer önerebilirseniz çok makbule geçer :) teşekkürler.

 
eksiteker diye sozlukculerin motosiklet grubu var, cok daha ayrintili ve dogru yardimlar alabilirsin ordan.


  • nawres  (13.08.14 12:00:51) 
İstanbul' sa çok çok da merakın yoksa ne bileyim çok girme o işlere. Hatun için zor işler o kadar çok davar var ki şu şehirde.

Kısaca, ceketini kaskını aldığın motor tipine göre al. Bütçen nedir motor için, kesin scooter mı istiyorsun vs.
  • liriamer  (13.08.14 12:07:59) 
öncelikle hiç artçı oldunuz mu?? sürekli motor kullanan biri ile gezintilere çıkın. sonra motor ve scooter arasında seçiminizi yapın, bakın ben scooter ile başladım motor bir süre garip geldi denge menge şaşıyor..

bence bu konu gerçekten önemli. kesinlikle bir motor gurubu bulun ve onlarla artçı olun boş yerlerde size belirli nesnelerin etrafından kurallı bir şekilde dönmeyi falan... şeyleri öğretsinler. ehliyetiniz olabilir az çok sürüyor olabilirsiniz ama mutlaka motor kullanan insanlar ile de sürün. kask ve ceket için siteleri falan sonra incelersiniz bu süren adamlar ile iletişime geçin size crash testlerde kendini ispatlamış marka modellerini direkt tavsiye etsinler. hatta onlarla falan gidin alın. motor işi ciddiyet isteyen bir iş olduğu için herkes seve seve yardım eder. hangi şehirdesiniz yakın falansa ben de yardım etmek isterim...

hayırlı olsun.
  • rubiks cube  (13.08.14 12:25:54 ~ 12:27:27) 
scooter yeni baslayan bir kadin icin ideal bu arada. vitesle debriyajla ugrasmiyorsun en azindan.

secenekler de bol; italyani, japonu, tayvani, cin'i var. cin disindakiler saglam olur genelde. ben sym kullandim daha once, cok saglam, olmasi gerektigi gibi bir scooter.

kask, mont, eldiven, pantolon vs de almak sart. bunlarin tamamini topluca gorup, farkli model ve markalarini bulabilecegin kadikoy hasanpasa var.
  • nawres  (13.08.14 13:40:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.