[]

sırtta çıkan sivilceler

ya hani stresten çıkıyor deniyor ya bu senem çok stresli geçti bi yandan çalışıp bi yandan okuyordum yok okul bitecek mi yok sınavlarıma izin alabilecek miyim derken düze çıktım mezun da oldum Allaha şükür.

efenime söyleyim sırtım da patates tarlası gibi oldu. denize gittim bi iki sefer falan ama hafif azalsa da pek değişim yok.

evlenince sekis yapınca geçer gibi çözümler önermeyin :)

işyerinde internet de kısıtlı olunca fazla siteye erişemiyorum aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşabilen varsa buralarda konuyu bilen bi iki fikir paslarsanız sevinirim.

günaydın ve teşekkürler :)

 
Karaciğer kaynaklı bir problem olur, hastaneye gitmekte fayda var.


  • angelus  (13.08.14 10:59:18) 
kilo problemi için dahiliyeden çok kez test yaptırdım domuz gibiyim ya. yine de gidecem de doğal bi yöntem denemiş bilen varsa sirkeye tükür sırtına sür falan yine deneyebilirim.


  • bana da mi lolo  (13.08.14 11:01:41) 
benim de bu yil stresten cozutmustu sirtimdaki sivilceler, eskiden doktorun yazdigi clindoxyl diye bir akne ilaci vardi, ondan surdum surdum, gecti. Ama tabii bu demek degil ki gidin o ilaci alin. Cildiyeye gidin bir ila yazarlar size. En etkili cozum o :>


  • Idonthaveausername  (13.08.14 11:02:54) 
Seninkilerin turunu ve sebebini bilmemekle beraber deniz suyunun yani yuzmenin iyi gelecegini dusunuyorum.


  • safsafinaz  (13.08.14 11:21:26) 
deniz suyu ve aşırıya kaçmadan güneşlenme iyi geliyor. ben de doktora gittiğimde doktor ilaç vermişti. yine de cildiyeye gitmekte fayda var.


  • nilmiye  (13.08.14 11:27:15) 
evlenince sekiz dokuzla falan degismiyor.

deniz, soguk dus, bir de bu sicaklarda yan donup yatin mesela. bunlar azaltir. ama gecicek gibi degilse cildiye +12
  • gel gel sarisinim sag yap gel  (13.08.14 11:39:35) 
yardımcı tedavi olarak da mutlaka sırtınızı keseleyin banyoda.


  • dolaysiz tumlec  (13.08.14 19:32:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.