[]

Motosikletle köprüden kaçak geçsem ne olur?

Arkadaşlar ufak bir motosikletim var. Yarın ilk kez köprüden geçmem gerekecek. Haliyle HGS'm yok. Bu HGS'de en az 30 tl yüklenmesi gerekiyormuş galiba. O yüzden pek yükleyesim de yok... Köprüyü geçerken siyah bir poşet geçirsem plakaya, köprüyü geçtikten sonra da söksem ne olur? Bu işlem sabah 05:30'da falan olacak yaparsam...

Öbür alternatif sirkeci-harem feribotunu kullanmak ama o da seferine 07:00'de başlıyor.


 
bi uyanık sensin heralde. köprü çıkışı trfik ekibi var. merkezden izleyip haber veriyorlardır.


  • mayeskuel  (12.08.14 23:46:09) 
çamur mantıklıymış :)


  • dergus  (13.08.14 00:07:10) 
ben uzun zamandir kopru gecislerinde para vermiyorum.

biraz riskli ama belese geliyor; ondeki araca iyice yaklasip aradaki mesafeyi minimuma indiriyorum, motosiklet cok genis olmadigindan hgs ondeki aracla ayirtedemiyor motosikleti. hgs gecislerinde araclar iyice yavasliyor genelde, dikkat etmek gerekiyor.

bir de motosiklet forumlarinin biirnden hatirladigim kadariyla fsm'de en sagdaki genis gisenin sag tarafindan gecince de okumuyormus hgs.
  • nawres  (13.08.14 00:19:29) 
Ççamur daha önce yapılmış sahtekarlıklardandır. Hatta vu haber olmuştu tvlerde. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu haber üzerine 'araç sahibi plakasını rahat okunabilecek şekilde muhafaza etmekten sorumludur' diye bir kural duymuştum. Eğer varsa 30 tl üzerine bir de trafik cezası yiyebilirsin.


  • filipis  (13.08.14 00:26:53) 
olmaz


  • for the record  (13.08.14 08:27:24) 
plakani kapa, polis durdurmak isterse de durma. arasin bulamasin pezeveng.


  • chipowski  (13.08.14 21:42:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.