[]

dün bankayı aradığımda gelirimi sordlar

selamlar

bi kaç gün önce ilk maaşımı aldım. bi sebepten bankanın müşteri hizmetlerini aramam gerekti. hazır aramışken aylık geliriniz ne kadar kaydetmemiz lazım dediler. söylemek istemedim ama sonra ilk yatan maaşımı söylemiş oldum.

aylık sabit gelirim yok ki. bir süre boyunca o iş yerinden ayrılacağım.

banka neden bana aylık gelirimi sordu. onlara ne? esnek hesap, eksilere inme, kredi çekme vs olayları için mi soruldu?

 
gelirine göre kredi kartı çıkarıp yollarlar geçmiş olsun :). bu bi ihtimal, bir de gelirine göre dediğin gibi kredi vesaire teklifi, kredi kartı limitini belirleme gibi işlemlerde kullanıyorlar. söylemek zorunda değildin, ağzından almışlar. dert etme boşver. kredi kartı falan gelirse de direk git iptal ettir kullanmadan.


  • osurdum  (11.08.14 16:04:43) 
15 yıllık müşterisi olduğum banka bizzat arayarak sordu bana, sanırım kredi kartı limiti için falan istiyor olabilirler.


  • Sir Anthony Hopkins  (11.08.14 16:05:28) 
müşterisi iseniz yani hesabınız, kredi kartınız varsa bilgi güncellemek, teklifte bulunmak için istiyorlar.

beni de arıyorlar 6 ayda bir falan. gelirinizi tuşlayın tarzı bir şeyler diyorlar ben de yaklaşık yazıyorum gelirimi sonrasında kart limitini yükseltiyorlar kendileri falan. bir keresinde de aylık gelirinize istinaden birikim hesabı açalım demişlerdi. bu tarz şeyler için istemişlerdir.
  • ontheroad  (11.08.14 16:06:26) 
"Kaydetmemiz lazım" ne güzel laf. "Lazımsa size lazım, şimdilik bana lazım değil" deseydiniz. Aşağıdaki arkadaşlar doğru tahmin etmişler. Ama ben böyle pat diye gelirimin sorulmasına uyuz oluyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (11.08.14 16:15:36) 
buyuk ihtimalle ya kredi karti yolliycaklar ya surekli uyuz uyuz kredi teklifleriyle ariycaklar. kredi karti gelirse hemen ara iptal etmek istiyorum de. uyuz oluyorum bankalarin bu seylerine.


  • gerard  (11.08.14 16:23:50) 
şimdi kredi kartı alanlara sınır getiriyorlar.
maaşın 4 katıydı yanılmıyorsam.
ve bu sınırı doldurursan başka kart alamıyorsun. bankalarda uyanık davranıp tüm limiti dolduran kart gönderme çabasındalar.
böylece başka banka kart gönderemiyor.
olay budur hacım.

saygılarımla
  • seyduna6687  (11.08.14 16:40:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.