[]

Görücü Usulü Durumları..

başımıza geldi en nihayetinde.. geçtiğimiz haftaiçi akrabalar sayesinde bir kızla yemeğe çıkartıldım. kız bilgili kültürlü çok çok iyi bir üniden mezun olmuş hanım bir kızımız. akrabalarında dediğine göre onun ailesi ve ailem gayet uyumluymuş. fakat sıkıntı şurada, ben kızdan hiç etkilenmedim. hem fiziksel anlamda hem de konuşmaları beni etkilemedi. belki karşı tarafta benim için böyle düşünüyordur bilemem.. yemekten sonra iyi akşamlar dedik vedalaştık ta, bundan sonra ne olacak. bizimkiler gırtlağıma çöktüler nasıl geçti nasıldı demeye, bende etkilenmediğimi söyleyemedim, geçiştiriyorum şimdilik. istiyorum ki kız beni reddetsin ama kızın hali tavrı pek olumsuz yönde de değil gibiydi sanki. hiç aramasam bu iş kapanmış olur mu? ayıpta olmasın da istiyorum kıza karşı, devam ettirsem bişeyler olur mu ya da olmazda kızın kalbi kırılır mı, kafamda bin türlü soru.. şu aşamada ne yapılır bilmiyorum.




 
açıkca söyle olmayacağını sonra iş boka sarar.


  • heee  (11.08.14 13:51:52) 
hiç ayıp olmaz. alanktirik alamadığınızı söyleyin sizinkilere. hanım kızımıza ne diyeceksiniz kısmından pek anlamam.


  • nereye bu gidis  (11.08.14 13:58:21) 
Hayatının geri kalanını içine sinmeyen biriyle geçirmek zorunda kalabilirsin ailenin suyuna gidersen. Aynısını dayım da yaşadı. 2 bebekleri vardı ve dayanamayıp boşandılar. 7 yıldır da devam ediyor davaları. Çoluk cocuk perişan. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama insan yeri gelince aşık oldugu insana bile katlanamıyoken hiç etkilenmediği biriyle nasıl bi ömür geçirebilir ki. Olmaz o iş.

Hayat senin hayatın ailenin gönlünü hoş tutmak için ugrasma bence. Söyle gitsin hoslanmadım diye nolcak.
  • shejia  (11.08.14 13:58:25) 
hoşlanmadıysan hoşlanmadım diyeceksin kanka. umut verme ne kıza ne de ailesine.


  • dafuq  (11.08.14 14:07:04) 
Ya açıkça söyle ya da şimdiden hayırlı olsun. Düğüne çağırırsın artık, bi çeyrek takarız :D


  • canercuxy  (11.08.14 14:08:32) 
Direkt olumsuz olduğunu söyle, olmayacak o da benden hoşlanmadı bence zaten konuşamadık karşılıklı olarak bir etkileşim olmadı, kapatalım mevzuyu de. Kızın ailesini arayıp sormazlar muhtemelen, konu da kapanmış olur.


  • elikası  (11.08.14 14:38:00) 
bu işlerin usulü vardır hocam. sen annenlere beğenmediğini söyle onlar uygun dille aktarırlar karşıya.


  • dahili meddah  (11.08.14 14:41:35) 
kiz okumus etmis bir insansa bir telefonla aciklayabilirsin durumu, eminim anlar. tanistigimiza cok sevindim, cok iyi bir insansin fakat ben uyumlu oldugumuzu dusunmuyorum dersin. bunu ailem uzerinden duymaktansa benden duymayi tercih edicegini dusundugum icin aradim dersin. ben kizin yerinde olsam sana saygim 1000 kat artardi boyle bir telefon sonrasi.

sonra da ailene gider kiz cok tatli ama bu is olmiycak, onunla da konustum dersen zaten hic birsey yapamazlar. eger kizla konumadan ailenle konusursan itiraz edip zorla birkac kez daha gorusmenize sebebiyet verebilirler. ama kiza durumu aciklarsan onlar da cocuk oyuncagina ceviremezler.
  • gerard  (11.08.14 14:56:18 ~ 14:56:31) 
ilk goruste begenecegin sey dis gorunus, sonra ikinci, ucuncu gorusmeyi istersen tanimaya calisiyor olursun. aranizdaki uyumu sonraki gorusmelerde ogrenirsiniz. olup olmayacagina asil oyle karar verirsiniz aranizda da konusarak tabi.

su asamada dis gorunusunu begenmediysen begenmedim de gitsin. iyi biri mi kotu biri mi bilemezsin oyle bir bulusmaya.
  • idexo  (11.08.14 22:34:44) 
etkilenmediysen evleneceksin tabiki sorulacak soru mu


  • lcnkr  (11.08.14 22:37:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.