[]

ulan hayat ne kadar pahalıymış

bugün 1kg 300 gram tavuk kanat ve bi tane de 7 kiloluk karpuz aldım 26 lira tuttu. resmen servet yiyormuşum evde şimdiye kadar. Bana pahalı geldi acaba ben mi fakirim, fiyatlar normal mi?

edit: tavuğa pahalı demişsiniz de karışık kanat almadım sadece yaprak kanat var içinde. inşallah kazık yememişimdir :/ bu arada karpuz baya iyiydi baya iyi seçmişim :)


 
o değil de geçen hafta iki tane karpuzu direkt çöpe attım, yenilmeyecek kadar kötüydü.

yazık değil mi o parama ya :'(
  • mea maxima culpa  (10.08.14 19:06:50) 
Sadece basit temel ihtiyaçlar için markete 100 TL verdiğimizi düşününce, evet, pahalıca. Ya da bizim maaşlar düşük.


  • aychovsky  (10.08.14 19:08:05) 
Karpuz çok gereksiz bir meyve, çoğu dandik çıkıyor zaten. Mesela muzda böyle bir ihtimal yok, muz muzdur hepsi güzeldir, ya da elma. Bence karpuz almayın.


  • i was made for you  (10.08.14 19:08:21) 
geçen hatunla bi markete girdik, 3 5 şey aldık, 150 tl tuttu, yemeye kıyamadık hala duruyorlar buzdolabında.


  • devorgilla the gunslinger  (10.08.14 19:09:50) 
türkiye'de alım gücü diye bir şey yok. marketteki ürünler maaşlara oranla pahalı.


  • christopher nolan  (10.08.14 19:13:18 ~ 19:14:21) 
ben haftada 2 kez 20-30 liralik alisveris yapiyorum, cokzel yasiyorum. ne aliyosunuz olm o kadar.


  • hjarteblod  (10.08.14 19:13:24) 
cp piliç bayii için konuşursak kilosu 12-13 tl falan. her yerde aynıdır diye düşünüyorum. 7 kg karpuz için kilosuna 2 tl ödemen gerekiyor bu durumda.

seçeneklerimiz şunlar:

1) tavuk özel bir tavuk (altın yumurtluyor olabilir tikat)
2) karpuz, yer çekimsiz ortamda yetiştiriliyor olabilir.
3) sana fena geçirmişler.

make your choice
  • canercuxy  (10.08.14 19:17:14) 
alım gücü düşük ondan böyle. ama norveç çok pahalı, ama avustralya çok pahalı insanlarına bunu anlatamıyorsun, asıl türkiye pahalı diyoruz ama anlamıyorlar, basmıyor kafaları.


  • baldur  (10.08.14 20:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.