[]

sennheiser sorusu

cx300 ve cx 200 street ii arasında kaldım. aralarında 50 lira fark var. kulaklıkları da çabuk deforme ediyorum. siz hangisini önerirsiniz.

bir de cx 150 var tabii, onun hakkında sözlüke neredeyse hiç yorum yok fiyat olarak en ucuzu bu. 70 lira.

bir de bazısı d&r'da bazısı vatan'da ucuz. vatan'dan daha önce internetten bişi almadım. falsosu var mıdır? teşekkürler.

 
amazondan al


  • protrek  (08.08.14 20:04:05) 
Türkiyeden cx hiçbirşey alınmaz. Ebay üstünde 30 küsür dolar fiyatları! :)


  • jesterdvine  (08.08.14 20:06:44) 
açıkçası ben cx 200'den memnunum kaç seneden beri kullanıyorum. fakat cx300'ü bilemem.


  • volkanaydin152  (08.08.14 20:34:40) 
bu yazıyı yazıyorum. sennhesier kusura bakmasın.

2009'dan bu yana cx serisinden 3 tane tükettim. son bozularn cx300-II idi. bugün dr'la konuştum. tamire göndereceğim. kasımda 140 liraya almıştım.

sağolsunlar, hemen ilgilendiler. kargo firmasıyla gönderin, ödemesini yapıp ilgileneceğiz dediler.

tamam ses güzel, hoş ama narin abi.

spor yaparken kullanacağım diyorsan sakın. ama böyle kedi gibi narin narin kullanırım diyorsan al.

3'ü içinde en çok kullanabildiğim 2 yıl.

ve kendimi eleştirmek gibi olmasın hayvan gibi de narin kullanıcıyımdır. cd'lerden dvd'lere kulaklıklara elektronik cihazlara özenle severek yaklaşırım ama buna rağmen bozulan adamı sevmem.

bundan sonra sqny falan almayı düşünüyorum.

streete gelirsek, onu bilmiyorum.
  • EasyTiger  (08.08.14 21:22:03) 
cx300'ü herkes yere göğe sığdıramıyor ama bok gibi kulaklık bana kalırsa. ikisini de kullandım, şu an cx200 street ii kullanıyorum, memnunum.

bu arada sennheiser'lar çabuk bozuluyor.
  • brillant comme une larme  (08.08.14 21:22:24 ~ 21:23:10) 
ikinci cx-300ii'mi kullanıyorum. ilkini aktif olarak 2-3 sene kullandım. metrobüste kolu takılıp çeken (kulağımdan çıkmıyor eleman kafamı çekiştiriyordu nerdeyse) oldu birkaç kez. hala sapasağlamdı. kendi kamilliğimden bir yerde unuttum gitti. ikincisini de 1 senedir kullanıyorum. ilki normalden sağlamdı benim sanırım. eline aldığında narin bişi olduğunu anlıyorsun zaten ama ben tavsiye ederim.


  • washe  (08.08.14 21:30:44) 
(bkz: vsonic gr02 bass edition)

on numara kulaklık ve ikisinden de daha ucuz hocam
tatava yapma al geç :)
ebay'de bulunuyor
  • seytan ayrintida gizlidir  (09.08.14 13:25:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.