[]

Türk Telekom hesabım kapanmamış ne yapabilirim ?

merhaba
ocak ayında taahhüt süresi dolmamış olan interneti kapatmak için 4440375 ile görüşmüştüm 200 lira civarında bir miktar cezası vardı kabul ettim.
Otomatik talimatlı idi bankadan işlerimin yoğunluğu nedeniyle de açıkçası hiç takip etmedim.Lakin benden hala para almışlar.Ve hatta bu ay faturası da kesilmiş.
Yarın görüşmeye gideceğim ama bu konuda ne yapılması gerekir ?
Kullanmadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum.
nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?

 
görüşme yetersiz, şubeye gitmeden kapatmıyorlar.


  • prodeq  (05.08.14 22:00:54) 
eğer çağrı merkezinde ''tamamdır artık hattınız kapandı ve başka da fatura çıkmayacak'' tarzında bir cümle kurdularsa arayıp şikayet et.


  • nun  (05.08.14 22:05:28) 
hayır kapatılmamıştır.

çağrı merkezi çalışanın da bir suçu olduğunu sanmıyorum.

yasal bir zorunluluk olarak imzalı bir dilekçe ile kapatabiliyorsun hattını yalnızca. telefonda görüşmen yalnızca seni ikna etmeleri için bir kurulmuş olan bir düzen. telefonun hiç bir geçerliliği yok. faks ile gönderebilirsin iptal dilekçeni. ona istinaden kapatılır. (diğer firmalarda öyle, tt de öyle olmalı)
  • dahinnotha  (05.08.14 22:15:34) 
Telefon ile olmuyor o iş. 2 ay önce ben de telefonu kapattırmak için bizzat gittim. İmzalamadan olmuyor. Kapattık dedikten sonra da iki ay boyunca faturaları takip edin!


  • teknikekip  (05.08.14 22:21:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.