[]

Bugün yaşadığım değişik bir olay.

Dün rüyamda ak partinin kuruluşunu mistik bir şekilde görmüş ve burada bir soru sormuştum.Bu olayın üzerine bütün günümü mistik şeyleri araştırmaya ve oradan ufolara ayırdım.(Ufolara hep ilgim vardı sadece uzun süredir araştırmıyordum) Hatta ekşiden bir çok kişi ile iletişime geçtim ve sirus merkezinden tutun yeni planlamalara kadar bir çok konuda görüşmeler yaptım.

Gelelim yaşadığım ilginç olaya.
Dün akşam gözlüğüm kırıldı.Yeni gözlük almak için İzmir'de (normalde yaşamıyorum) bir doktora gittim ve oradan 15 yıldır tanıdığım bir eczacının yanına uğradım.Eczacıdan optik tavsiyesi istedim ve beni bir optiğe götürdü.Olay burada başladı.Optik sahibi 55-60 yaş arası sıkı bir Ak partili.Lakin inanılmaz modern , damadı balerin , kızı modern dans yapıyor , kendisi ressam ve bir oğlu karikatür çiziyor..Daha neler neler.

yaklaşık olarak 4 saat sohbet ettik .Kendisi RTE'nin çok yakın arkadaşı çıktı hatta telefonundan beraber 20-30 resmini gösterdi.Numarası var işin düşerse arayalım dedi güldü .

Bu kadar sohbetin üstüne son 30 dakika benim Mısır'da yaşamamdan bir konu açıldı ve uzaylılara geldi olay.Sirius uzay merkezinden Haktan beyin kendilerinden gözlük aldığını ve bir anılarını anlattılar.Üzerine dün benim ekşi üzerinden konuştuğum üç yazarla kelimesi kelimesine (bakın şaka değil kelimesi kelimesine ) aynı sohbeti ettik.Aklımdan geçen cümleyi bana kızı söyledi.Dün buradan bir yazarın bana yazdığı mesajı damadı söyledi.

Çıkarken de bana tesadüf yoktur tevafuk vardır dedi.

Daha önceden şöyle bir duyuru açmıştım :

www.eksiduyuru.com


Sizce bu yaşadığım olay nedir?

 
akitasyon deniliyor senin bu olaya siyasette.


  • m murphy  (04.08.14 18:58:44) 
o 3 yazar kim? çıksınlar fotoyla kanıtlasınlar ya da sen kanıtla


  • secilmis uye  (04.08.14 19:03:54) 
Kanıtladım sanırım.


  • colorwithnotexist  (04.08.14 19:21:54) 
enteresan.


  • secilmis uye  (04.08.14 19:34:17) 
bir ben mi salagim. ben anlamadi bisey


  • exlibris  (04.08.14 19:51:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.