[]

e-book reader

almayı düşünüyorum. şimdi, biraz araştırınca kindle paperwhite 2'nin piyasadaki en son kindle versiyonu olduğunu öğrendim. bu alet için ne dersiniz. türkiye'de sadece burda www.istanbulbilisim.com.tr ve burada www.istanbulbilisim.com.tr satılıyor sanırım. fiyatlar nasıl sizce ? bu cihazın muadili veya donanımsal olarak benzeri tavsiye edebileceğiniz ürün var mı ? (ki türkiye'de satışta olacaklarını pek zannetmiyorum). sorularım bu şekilde. he derseniz ki mesela işte bak bunun ekran aydınlatma özelliği var ama çok da önemli değil, buna bu kadar vereceğine şuna şu kadar ver falan diyerek 75 euro vergi sınırını(böyle sanırım) aşmadan amazon, ebay vs. gibi sitelerden de ürün tavsiye edebilirsiniz. daha önce yurtdışından hiç alışveriş yapmadım o da ayrı konu. neyse arkadaşlar kısaca önerileriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.




 
hızlıal'dan aldım ben, istanbulbilişim'i sevmem.


  • arandur  (04.08.14 00:35:58) 
bende reeder 2 var. uzunca bir süredir kullanıyorum. ama çok aktif olarak değil. her ne kadar stokta yok olsa da, bir arayıp sorabilirsin. ben 3 yıl önce 400 TL'ye almıştım. o ayrı.

www.reeder.com.tr
  • zam sampiyonu domates  (04.08.14 00:44:50) 
@Simurg elimde bir miktar para var. ne alayım ne alayım diye düşünerken e-book reader alayım bari dedim. kitap okumayı severim ama bi süredir okumuyorum. yeni bir heyecan olur, hem sözlük olayı falan da güzel bu vesileyle ingilizce kitap da okurum dedim. yani kısaca evet, e-kitap okumak için almayı düşünüyorum :D zaten biraz araştırdım pdf okumak için yeterince iyi değilmiş bu aletler.


  • monty python  (04.08.14 00:45:43) 
@zam sampiyonu domates reederları pek tavsiye etmiyorlar. şu an en iyisi bu kindle paperwhite 2'mış. ben diyenlerin yalancısıyım.


  • monty python  (04.08.14 00:48:53) 
ben aldığımda kindle falan pek yoktu. ben memnunum. gerisi boş.


  • zam sampiyonu domates  (04.08.14 00:51:37) 
@Simrug e-kitap yeter gibi kullanım için. koboları da duydum ama nerden alabilirim bilmiyorum.


  • monty python  (04.08.14 00:54:39 ~ 00:56:41) 
nook simple touch glowlight kullanıyorum gayet memnunum, ekran aydınlatma bence güzel bir özellik.

yurtdışından gelen güvenilir kimseleri bulmayı dene, en uygunu o görünüyor bende öyle yaptım.
  • iskila  (04.08.14 01:42:05 ~ 01:47:30) 
Pw2 var ben de.digerlerine.sahip olanlar tavsiye etti.
Disardan almana gerek yok.pw2yi abd'den 270 tlye aldim.kargo dahil.vergiye takilmadan.yani cok bi fark yok.

  • rnks  (04.08.14 02:47:59) 
  • seytan ayrintida gizlidir  (05.08.14 02:02:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.