[]

Kimsenin yaşam tarzına karışmadık, yersen.

Selam ahali,

Bir yazı dizisi hazırlamaya çalışıyorum şu anda. Bu cümleyi duyduğunuzda aklınıza ilk gelenleri (öncelikli olarak olaylar) paylaşır mısınız lütfen? Çok teşekkürler.

An itibariyle:

(bkz: kız-erkek öğrenci aynı evde kalamaz)
(bkz: kız erkek kalanları polise ihbar edin)
(bkz: komşular ihbar ediyor valiler gereğini yapıyor)
(bkz: bunlar solcu bunlar ateist bunlar terörist)
(bkz: 20 mart 2014 twitter'ın engellenmesi)
(bkz: rte'nin berk yıldız'ın dövmesine karışması)

ek:

(bkz: 22.00-06.00 arası alkol satış yasağı)
(bkz: giresun valiliği etek boyu genelgesi)
(bkz: öğretmenin piknikte rakı içmesi)

 
erkek zampara olmayacak kadın kahkaha atmayacak.

en az 3 çocuk

saat 10'dan sonra içki satışının yasaklanması.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.07.14 19:40:09) 
kız mıdır kadın mıdır bilemem.

bu özel değil genel hayat
  • pandispanya  (31.07.14 19:42:13) 
eksisozluk.com
eksisozluk.com
ya da direkt sour'a ve ... dan olan ... diyen falan şeklinde yazan arkadaşa (adını hatırlayamadım) mesaj atabilirsin.
  • acccra  (31.07.14 19:46:07) 
Öğrenci evleriyle ilgili bir kadın muhabirle girdiği polemik: www.59saniye.com

(bkz: tıksırıncaya kadar içiyorlar)
  • sevgikusunkanadinda  (31.07.14 19:52:20) 
bunların hiçbirinin yaşam tarzına müdahale ile ilgisi yok.
dünya nın tüm medeni toplumlarında bu tarz söylemlerde bulunulur ve benzeri icraatlar yapılır siyasetçiler tarafından. ki bu yazdıklarınız arasındaki icraat olarak nitelendirilebilecek olanlar sadece twitter ve alkol yasağı. sonuna kadar doğru! giresun valiliği olayını yeni duydum, o da gayet normal ve doğru. usa de bazı eyaletlerde belli olabilecek şekilde tanga giymek yasak yahu! aynı şekilde fransa da ünilerde tanga giymek yasak.
zaten o kadar zorlamışsınız ki berk yıldız ın dövmesine karışmasını yaşam tarzına müdahale olarak algılamışsınız. yuh artık!
  • ne nicki be  (31.07.14 19:57:00 ~ 20:00:19) 
@ne nicki be, cevap verecektim de, üşendim.


  • otshe  (31.07.14 20:06:33) 
ne nicki be ağır troll olduğu için, zaten ona cevap vermeye hiç gerek yok sevgili otshe.


  • pandispanya  (31.07.14 20:19:59) 
Ses çıkmadığından oluyor bunlar. Ses çıkarınca da kendileri diktatör olmuyor biz anarşist, çapulcu oluyoruz ama bu kadar kabullenmemiz gerekiyor. Ses çıkaran olmayınca tayyip kurallarına uymak zorunda kalıyoruz.

@ne nicki be; yaşam tarzına müdahele kıstasın ne senin? Senin doğrun bana göre yanlış olabilir. Azıcık da olsa bencilliği, düz mantığı bırakın.
  • ontheroad  (31.07.14 20:25:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.