[]

kask sorunsalı

Duyurunun motorcuları selamlar , beni idare edecek bir kask arıyorum öğrenciyim neden ucuz alıyorsun demeyin lütfen.sizce hangisini alayım ya da bu fiyat civarı tavsiyeleriniz var mı?

1-)www.motosikletaksesuarlari.com


2-)www.motosikletaksesuarlari.com

 
ls2 kullandim, kullaniyorum, oldukca memnunum. ilk linkteki ff351 i alabilirsin bence.


  • xaph  (31.07.14 11:25:01) 
yapma etme kardeşim. motoru sat 600-700 lira ucuzunu al, aradaki parayla kask al. Riske atılacak bir durum değil.


  • nightwalkerg  (31.07.14 11:38:19) 
nightwalkerg + 1

ucuz almışsınız ya da hiç takmamışsınız, pratikte bir şey değişmiyor. daha bir kaç ay önce bir arkadaşımın yakını kask ile geçirdiği kazada vefat etti. kask daha ilk darbede karpuz gibi ikiye ayrılmış, düzgün bir kask olsa kurtulurmuş.
  • vejeteryanvampir  (31.07.14 11:59:28) 
sharp.direct.gov.uk

bu listede ls2 nin 4 yıldız almış modelleri var, türkiye'de olup fiyatı sana uyanları alabilirsin.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (31.07.14 12:11:09) 
Bu ikisinden ls 2 yi al, ben bir kere sert düştüm hissetmedim bile ama çok da hızlı değildim. Lakin en kısa zamanda para biriktir ya da yapabiliyorsan borç harç bul bir yerden en azından bir nolan al.

Para bulursan marushin öneririm.
  • yakuza123  (31.07.14 12:23:44 ~ 12:24:40) 
ATU suty free'de momo'lar satılıyordu en son 99€'ya. biraz daha sık dişini, üstüne ekle falan onlardan aldır istersen bir tanıdık bulabilirsen...


  • loveinaflipbook  (31.07.14 12:53:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.