[]

eşimin telefonunu karıştırdım ve yakalandım :/

benim telefonum kötü olduğu için onunkine oyun yükleyip oynuyorum. dün oynadıktan sonra rami boşaltmak için açık uygulamalara girdiğimde bi mesaj ekranı gördüm ben de seni çok özledim aşkım vs şeklinde giden. mesajı açıp okumadım ama numarayı ezberleyip gizli numaradan aradım. gizli numaraya kapalı olduğu için kadın mı erkek mi duyamadım ama fatih diye kayıtlıydı. hiç huyum değildir başkasının özel şeylerini karıştırmak ama birden görünce dayanamadım öğrenmek istedim anlatırken bile çok utanıyorum. sonrasında yaptığımdan pişman oldum daha da uzatmadım unuttum mevzuyu

akşam birini aramak için benim telefonumu aldığında o numarayı aradığımı görmüş. geldi sordu telefonumu mu karıştırdın diye. ayan beyan ortadayken inkar etmedim böyle böyle oldu merak ettim aradım ama telefonunu kurcalamadım dedim. açtı bana mesajları okuttu, bi arkadaşıyla geyiğine yazışmışlar onu anladım. baştan mesajları okusam bi kadınla yazıştığını sanmak yerine gülüp geçebilirmişim. sonrasında o arkadaşını arayıp yanımda konuştu erkek olduğuna emin olayım diye. ben bu süreç boyunca utancımdan yerin dibine girmek istedim hep. asla bağırıp çağırmadı ama çok sinirlendiğini, bi daha telefonunu ellemememi istediğini söyledi, oyunu sildi. durduk yere aramızda güven problemi yarattın dedi daha da üzüldüm bu duruma. telefonuna da şifre koymuş söylediği kadarıyla. bi daha asla senin yanında eskisi kadar rahat olamıycam dedi. sonra aldı benim telefonumu kurcaladı tüm sosyal hesapları, mesajları vs her yere baktı bundan sonra böyle yapmak lazım demek ki dedi. ki kendisi telefonum çaldığında bile açmaz bana getirirdi. bunu benim davranışım yüzünden yaptı biliyorum.

merak ettiğim yaptığım çok uç bi davranış mı ki? yani tamam çok ayıp, ben de çok utanıyorum, çok pişmanım zaten bu durumdan ama bu kadar tepki verilecek bi durum yok diye düşünüyorum. bu benim alışkanlık haline getirdiğim bi huy değil ilk defa oldu. kendisi benim yerimde aynı durumda olsa o da bakardı diye düşünüyorum. evliyiz sonuçta her insan böyle bi mesajla karşılaşsa merak edip araştırmaz mı kim bu diye?

gerçekten çok utanıyorum, yüzüne bile bakamıyorum çok haklı çünkü. kendimi nasıl affettirebilirim hiç bilmiyorum

 
ben eşimin telefonunu her gün karıştırıyorum o da biliyor o da benimkine bakar ne var bunda asdghjlkhf. eşler arasında böyle gizli saklı şeyler olmaması gerektiğine inanıyorum ne var yani baktıysanız abartmış bence eşiniz diye düşünüyorum. ayrıca bunda utanılacak bir şey de yok bence.


  • sta  (22.07.14 10:55:35) 
sen niye kendini affettirmeye çalışıyosun anlamadım, onun sana kendini affettirmesi gerekmiyor mu?


  • rock n roll  (22.07.14 10:57:52) 
@rock n roll onun affettirecek bi şeyi yokmuş ama ben bi kadınla mesajlaşıyor sanıp delirmiştim meğer hemcinsi bi arkadaşla geyik yapıyolarmış. şu an ona güvenmediğimi düşünüyo bu yüzden affettirmek istiyorum kendimi


  • kakamelsokoban  (22.07.14 11:04:36) 
Bence utanılacak ya da üzülecek bir durum yok, siz sonuçta telefonu karıştırmak maksatlı almamışsınız, gerçi başlıkta karıştırdım filan yazmışsınız ama. Her normal insan eşinin telefonunda böyle bir mesaj gördüğünde şüphelenir, aşkım filan demiş, büyütmeyin bence siz de, eşinizin bir erkek arkadaşı ile aşkımlı, seni özledimli şaka yollu mesajlaşması, sizin onun telefonundaki şüpheli bir mesajı görmenizden daha garip.


  • elikası  (22.07.14 11:06:19) 
Abartmış, abartıyor. Boşu boşuna kendini kötü hissedip kendine yüklenme fazla. Bana kalırsa mesajın hepsini okusaydın da boşuna böyle bir olay yaşanmasaydı.

Ayrıca hayalimdeki evlilik "sta"nınki gibi. Bence eşiniz telefonuna şifre koyarak, sizi daha da utandırma niyetiyle hesaplarınıza bakarak hata ediyor. Ben olsam "he aldatıyom seni" diye geyiğe vurur geçer giderdim. Sizin şüphelenmeniz normal, onun bozulması normal ama abartması yanlış.
  • burasi ne garip bir yer  (22.07.14 11:07:01 ~ 11:22:48) 
Birbirinizin telefonuna bakabilmelisiniz bence. El degil ki artık o. Senin diğer yarın. Gizliniz sakliniz olmamali bence de.
Yabanci miyiz, neden telefonlarimizi hesaplarimizi sakliyoruz birbirimizden diyebilirsin.

  • mandalina kokusu  (22.07.14 11:07:48) 
Böyle sahiplenmeli bi ilişki için elbette olağan ve beklenen bi hareket bu yaptığınız. Yanlış olan, iki insanın birbirleri ve birbirlerinin hayatları üzerinde hak iddia etmesi. Neyse, işin felsefe ve idiotlojisini bi kenara bırakıp geçmiş olsun diyorum.


  • nereye bu gidis  (22.07.14 11:08:06) 
hemcinsi arkadaşı 'seni özledim aşkım' diye geyik mi yapmış?
o zaman öyledir. özür dile, affeder diye umuyorum.

  • rock n roll  (22.07.14 11:11:12) 
bence takılman gereken nokta eşine hemcinsinden gelen seni özledim aşkım mesajı.

bu nasıl bir espri anlayışı:/
  • monreve  (22.07.14 11:16:46) 
şifre koyması ya da artık rahat olmayacağını söylemesi bana şüpheli geldi. tamam, öfkeni ve hoşnutsuzluğunu ifade edersin, karşındaki anlar ve bir daha yapmaz zaten. ama yasaklar koyarsan soru işaretleri yaratırsın kafada. bende öyle oldu açıkçası.


  • devilred  (22.07.14 11:17:16) 
Belki de kocanızın kendi hemcinsi olan arkadaşıyla bir ilişkisi vardır, belki de siz haklısınızdır bilemeyiz ki.


  • angelus  (22.07.14 11:21:40) 
devilred+1

ya ben 'karıştırma' olaylarından oldum olası tiksinirim. Gerçekten karşı tarafın telefonuna, tüm hesaplarına, tüm aramalarına da sonsuz saygı gösterir, hiç de elleşmem. Buna karşılık onlar benimkini kurcalamak ister ve kurcalarsa da sırf aramızda bu sebeple tatsızlık çıkmasın diye de aşırı rahatsız olmama rağmen asla ses çıkarmam. Yine buna karşılık çok merak ettiğin bişey olursa da bakarsın amk. Denk gelirsin, ilgini çeker, bakarsın. Aklında bi soru işareti vardır, gidermek için bakarsın yani o kadar da değil. Bunlar binde bir olur zaten. Bu yüzden eşin sanki seni hiç tanımıyomuş gibi çok büyük tepki vererek, sanki sen devamlı kurcalamacı, kısıtlamacı bir insanmışsın gibi davranıp seni utandırmış ve kırmış. Bu sebeple bence affettirmesi gereken kişi sen değilsin. Bu şekilde açıkça konuşun, düzelirsiniz merak etme. Aşırı basit bir konu. Dalgaya vurun geçin.
  • pandispanya  (22.07.14 11:22:49) 
devilred +1


  • sirena  (22.07.14 11:23:13) 
Senin bu kadar ezilip buzulecek hicbir seyin yok. Ya hakli ciksaydin? Ya hemcinsi degil de gercekten bir kadin olsaydi? Onun bu durumu dusunup, empati kurup o sekilde bir tepki vermesi gerekirdi.


  • letheavendangered  (22.07.14 11:23:22) 
telefonu kurcalamışsın, sorunca da kurcalamadım demişsin. en başta ilk görünce sorsana. beraber geyik yapardınız mis gibi.


  • joe dalton  (22.07.14 11:25:15) 
Sadece görüp sormanın ötesinde aramışsın. Adamı komik duruma düşürebilirdin bu şekilde. Ona kızmış olabilir.


  • arnold schwarzeneger  (22.07.14 11:25:20) 
bu ikiniz aranızda bu olay öncesindeki güven seviyesiyle de alakalı bence. mesela ben birine çok güvensem ve o böyle bir hareket yapsa ben de kolay unutmam bunu ve devamında da bu olay hiç olmamış gibi davranamam (erkeğim).


  • kuul  (22.07.14 11:30:50) 
elemana helal olsun açığını yakalamış üstüne gitmiş. istediğini yapabilir artık. ayrıca gay olma ihtimali yüksek.


  • dimitri iskete  (22.07.14 11:35:48) 
numarayı görür görmez tanıması size de şüpheli gelmedi mi bir de? yani kaç insan arkadaşlarının numarasını aklında tutabiliyor ki şu devirde?


  • devilred  (22.07.14 11:39:03) 
Eşinin ben de seni çok özledim aşkım diye geyik yapabildiği -ki geyiğin tepe noktası bu- adı fatih (?) olan bir arkadaşı var ve sen ilk defa telefonda görüyorsun bunu. Yemedim ben şahsen ..


  • okuyucu olmak da iyi be  (22.07.14 11:41:46) 
Öncelikle eşine başkası deme, eşin lan o senin.

Haklıyken haksız duruma niye düşürdün sen kendini böyle? Siktirtmesin özel hayatını. Sizin özel hayatınız birbirinizsiniz zaten...

Eşine söyle empati kursun, tesadüfen böyle bir mesaj gördüğünü düşünsün senin telefonunda, kendisi ne yapardı acaba? bunu eşine sor bize soracağına. Gelip sana açık açık bu mesaj ne sorardım diyecek kesin. Bok sorardı. Böyle şeker ilk anda açık açık söylenmez bu bir. İkincisi 27 senelik ömrümde hiçbir erkek arkadaşımla öyle laçka mesajlaşmadım, mesajlaşanı da görmedim. Seni seni çok özledim askim ne lan? Bence senin eşin gay olabilir. Evet erkek olduğunu ispatladı ama bu daha kötü. Şifre koyması da ortada illegal bi şeyler oldugunu gösteriyor. Dedektif tut takip ettir.

Hala affettirmek demişsin birde, te allam..

Edit: okuyucu olmak da iyi be +1
  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (22.07.14 11:47:12 ~ 11:49:55) 
muskayı çıkardın di mi evden ?


  • fuskiyenin oglu  (22.07.14 11:52:50) 
@fuskiyenin oglu yaa muskayı gönderdik işler sarpa sardı ters tepti galiba :)


  • kakamelsokoban  (22.07.14 11:56:02) 
olm çok fena gaz veriyosunuz hee eve gidip ben üstüne gitcem en sonunda kim lan bu herif cevap ver bana diye :) ezile büzüle yazdım duyuruyu şimdi 7 köyün ağası gibi hissediyorum ben haklıyım o haksız diye geziniyorum kolay gaza gelirim zaten :)

ya bu kadar büyütmesine ben de çok uyuz oldum zaten. evet çok hoş bişey değil yaptığım ama bu kadar büyütüp şifreler koyup küslük yaratcak bişey de değil diye düşünüyorum
  • kakamelsokoban  (22.07.14 11:58:29) 
Hiç!! Şifre koymak neymiş, yaptığı ayıp.


  • angelus  (22.07.14 12:02:15) 
eşiniz kendi açığını kapatmak adına size yüklenmiş, size bunu "saygı duyma" kriteri diye benimsetmiş. Yetmemiş telefonuna şifre koyarak işin bokunu çıkartmış. Şİmdi daha rahat at koşturur. Siz de kalkmış hayıflanıyorsunuz. Mesajlaştığı kişinin erkek olma ihtimalini ucuz numara olarak değerlendirdim. 3. kişi eşinizin evli olduğunu biliyorsa bunun bir "erkekmiş gibi konuşma" senaryosu olma ihtimali var. Eşiniz eşcinsel bile olabilir.


  • dokuzeylul  (22.07.14 12:16:29) 
net aldatıyor.


  • nutella yerken sandalyeden dusup geldim  (22.07.14 12:17:19) 
Ben yemedim şahsen. Bu işin peşini bırakmazdım. Okuyucu olmak da iyi be +1
Kasten karistirmamissin, denk gelmiş. Bir de zeytinyağıcılık oynamış esin. Öyle olmayabilirdi. Kaç erkek, arkadaşına aşkım diye mesaj atar? Esprisine başlatmasın. Beni cok kırdin bir daha yapma, mahremiyetime saygı göster de geç. Affettireyim kendimi diyorsun bir de.

  • Lim5  (22.07.14 12:20:29) 
eşim paso benim telefonumda, benim bilgisayarımda. hatta şimdi bilgisayarım bozuldu, tabletimi buldu onla oynuyo, bişeyler izliyo

gerçi aramızda dil farkı da var ama neyse. türkçe öğrendi epey. gerçi mesajlarıma vs de baktığını samıyorum

neyse, esas demeye çalıştığım: ilişkinin başlarında ben çaktırmadan onun telini karıştırıyodum. facebookuna falan giriyodum. stalker olarak değl de işte arada sırada. sonra baktım paso geyik paso geyik. hiç bir yanlış anlaşılabilecek mesaj vs yok. zamanla azaldı azaldı azaldı. en son bikaç ay önce whatsapp'ta kimlerle konuştu diye bakmıştım, mesajları bile okumadım.

güven böyle oluşuyor. öyle kimse zort diye güven beklemesin. aldatan adam aldattım güven bana demiyo sonuçta. bi şekilde açığını yakalıyosun öyle tanıyosun insanları. her şey güllük gülistanlıkken güvenmek kolay

abartmış tepkisini. bence siz de kendinizi affettirmeye falan çalışmayın. özürler dilenmiş tmm yeter o kadar. zamanla geçer yani öfkesi
  • la noix  (22.07.14 12:21:49) 
muhtemelen aradığı herifle ortak tanıdıkları bir kadınla konuşuyordu


  • nutella yerken sandalyeden dusup geldim  (22.07.14 12:31:51) 
gizli gizli karıştırırsan haksız olursun, göğsünü gere gere karıştırman lazım. 'bakalım bu hafta napmışın' diye arada karıştırabilmelisin ama gizli gizli numarayı araştırmaya çalışman biraz ezikce.

orda yapman gereken kuşku duyduğun bişey varsa kafanda yazmak yerine direk mesajı açıp okumak, hatta kocanı çağırıp 'bu ne' diye sormaktı. önce sor cevabı tatmin etmezse araştır di mi?

sonrasında o senin telefonunu karıştırıp aradığın numarayı görebiliyorsa hiç geri adım atmaman gerekiyodu. 'kocam değil misin istediğim yerine bakarım, hem sen de benimkini karıştırarak nasıl savunuyosun kendini?' diyecektin.

şifre koydum dediği zaman da 'kendinden eminsen niye ihtiyaç duyuyosun? sen de benimkini karıştırdın ben koydum mu? diyecektin.

son olarak da 'kadın-erkek farketmez benden başka kimseye özledim aşkım diyemezsin" diye de resti çekecektin.

seninki sahiplenme değil kıskançlık. hakkını da savunamayınca adam üstüne gelmiş. paranoyaklık yapmadan sahiplen. bundan da utanma/çekinme, 'merak ediyom ne var' de. hoşuna bile gidecektir -gerçekten aldatma durumu yoksa. aldatıyosa da kafa yorduğuna değmez.

numara telefonunda mı fatih diye kayıtlı yoksa sen internetten mi buldun ismini?
ya da farketmez, aldatsa kabak gibi durmazdı mesajlar orda. sürekli oyun oynadığını bile bile hem de.
sadece senin tavrının daha sert olması lazımdı. yaptığının arkasında dur. hatta akşam otururken şifresini sor 'bugün hangi erkek arkadaşını özledin bi bakalım' diye geyiğe vur, gözünün önünde çatır çatır da karıştır.
  • seksen9  (22.07.14 12:35:44 ~ 12:47:12) 
Bir de hiçbir heteroseksüel erkek, bakınız bu çok net bir bilgidir; hiçbir heteroseksüel erkek başka bir erkeğe, şaka da olsa "Aşkım canım cicim" diye mesaj atmaz. Kendisine böyle bir mesaj geldiyse aynı şekilde cevap vermez. Bu yazılı olmayan evrensel bir kanundur. Ha velev ki oldu, bakın olmaz ama hadi oldu diyelim böyle bir mesajlaşma; o zaman da bu mesajı kesinlikle telefonunda tutmaz, anında siler. Bence şüphe duymanız için her türlü durum mevcut. Ona göre.


  • angelus  (22.07.14 12:37:45) 
hoşuna gitmedi sanırım ama üstte sorduğum sorularda çok ciddiydim. eşinin, numarasını görür görmez tanıyabilidği bir fatih var ve sen bu adamı hiç duymamışsın bile. ne kadar normal?


  • devilred  (22.07.14 12:43:31) 
Yengecim bence haklısın o telefonu istediğin kadar kurcalama hakkına sahipsin.


  • lawist  (22.07.14 12:55:31) 
hiçbir erkek hemcinsinin numarasını ezbere bilemez, biliyorsa gaydir ve sonuç yine aldatılıyorsun!


  • neferkitty  (22.07.14 13:01:05) 
@devilred kim bu diye kendi telefonundan ararken görmüş olabilir. son 4 hanesini hatırlıyo olabilir. felaket senaryolarına pek bi hazırsınız. kadın tüm mesajları okumuş zaten. sorun yok orda. kendi aralarındaki geyik haricinde biriyle dalga geçiyo da olabilirler. fatihin sevgilisine oyun yapıyo da olabilirler.

hemen aldatıyo, o aslında fatih değil, fatihse kesin ılıktır damgası yapıştırmayın. adam arkasından iş çevirmesine tepki göstermiş. ki haklı da. 'niye okudun mesajı' dememiş 'niye tüm mesajları okumak yerine paranoyaklık yaptın' demiş.

bacım sen de arkasında dur işte yaptığın işin. güvenmemem hataydı ama sana sormaya utandım de. sen de benden başkasını özleme kıskanıyorum de. başka türlü gönlünü alaman.
  • seksen9  (22.07.14 13:01:49) 
ben utanılacak bişey görmüyorum eşinize sen aynı şeyi görsen aynısını sende yapardın de ve bence eşiniz çok saçma davranmış kim olsa sizin yaptığınızı yapardı ben olsam iyice kıyamet kopartırdım hatta


  • heee  (22.07.14 13:06:14) 
çok fena vicdan azabı. dövse, kızsa daha iyiydi. zamanla geçer üzerinde durmayın gayet noraml takmayın


  • mr fusion  (22.07.14 13:08:40) 
kocam gay değil yaa siz de neler çıkardınız. bütün mesajlarını okuttu diyorum geyik yapmışlar aralarında cicim aylarıyla dalga geçmişler öyle romantik bi durum yok yani. fatih diye de telefonda kayıtlıydı sonra yanımda aradı zaten konuşurken bana da dinletti erkek olduğunu duyayım diye. saklayacak bişeyim yok imajını öyle verdi yani didik didik her yerini karıştırttı kendi telefonunun da, sonra da o benimkine baktı


  • kakamelsokoban  (22.07.14 13:19:39) 
1- karıştırdığın ve gizlice aradığın için yaptığın ayıp. özür dilemen gerekir.
2- sevgiliyi geçtim de karı kocanın birbirinin telefonundaki her boku bilmesi bana normal geliyor. rahatça okuyabilmelisiniz gizliliğe gerek kalmadan. ileride karım okursa telefonumu hiç rahatsız olmam.
3- ben de bazı arkadaşlar gibi şüphelendim. ben de erkek arkadaşlarımla tasaklarından dilledim falan tarzı espriler yapıyorum ama bunu yapabileceğim arkadaşımı sevgilim tanıyor olur. bir de bu devirde ezbere numara bilmek için 15 senelik arkadaş falan olması lazım adamın.
  • twelfth  (22.07.14 13:21:34) 
ben bakarım eşimin telefonuna oda benimkine bakar saklayacak birşeyimiz yok ama arkadaşldarımdan gelen mesajlarıda açıp okumaz. Tabi tanımadığı bir arkadaşımla aşkımlı falan mesajlarşırsam ister istemez sorar ne iş diye bende sorarım açıkçası.


  • basond  (22.07.14 13:26:00) 
özrümü en baştan diledim zaten ya yaptığım ayıptı biliyorum, ilk tepki verdiğinde haklısın özür dilerim dedim. ama ben çok asosyal bi insanım, eşimse aksine çok sosyal çok farklı arkadaş ortamları var. bi kısmını tanıyorum hepsiyle tanışmışlığım var nişandan düğünden ama birebirde hepsiyle muhabbet içinde değilim. fatihi de sonradan hatırladım kim olduğunu şüphe edeceğim birisi değil ama yakın arkadaşı. biz bekarken de çok görüşemediğimiz için arkadaşlarla toplanma gibi durum olmuyodu o yüzden tanımıyorum arkadaşlarının bazılarını.


  • kakamelsokoban  (22.07.14 13:26:38) 
öncelikle siz birbirinizin telefonlarını alıp bir şeyler yapabilen bir çiftsiniz. yani siz onunki ile oyun oynuyorsunuz, o sizinkini alıp birini arayabiliyor. bu anlamda bir gizlilik ya da "özel alan" tanımlamanız yok.
dolayısıyla siz "her zamanki" şekilde kocanızın telefonu ile takılırken böyle bir mesaj görüyorsunuz, tıpkı kocanızın sizin telefonunuzla birini aramak istediğinde son aramaları gördüğü gibi.
yanisi: karıştırdım/yakalandım durumu yok ortada diye düşünüyorum.
ama mesaj sahibini aramaya çalışmanız kötü. saçma. hiçbir işe yaramayacak bir eylem. başka biri dahi açabilir telefonu. erkek açsaydı mesela "oh erkekmiş sorun yok" mu diyecektiniz? :)
neyse.

ben okurken ilk başta kocanızın telefondan gizli numaradan aradınız bu kişiyi diye anladım, fatih diye kayıtlı deyince. o isim kaydını herhalde siz mesajdan gördünüz? çünkü kendi telinizden aramışsınız.
ben de katılıyorum yukarıdaki yorumlara. kocanızın bu denli samimi olduğu bir arkadaşını ismen dahi olsa bilmiyor olmanız tuhaf. ki siz yıllardır birlikteydiniz yanlış mı hatırlıyorum?
yani ben kendimi sizin yerinize koyuyorum. "fatih kim lan" derim utancımdan yerin dibine geçeceğime öyle bir pozisyonda kalsam :)

zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış gibi geldi bana.
  • icemint  (22.07.14 13:32:00) 
nasıl bir erkek bir erkekle aşkım diye şakalaşır ?

bakman ve şüphelenmen normal tabiki. ama yerinde olsam diğer mesajları okuyup öyle arardım . bir de madem fatih le aşkım diye konusabilecek kadar samimi ise neden ismini kaydetmemiş ?

bu adam senın ustunde egemenligini kurmus bacım. o sende böyle bir şey yakalasa o da aynısın ıyapardı. guven problemı olusturmamya grek yok olmus bitmiş.
  • pereira  (22.07.14 13:32:24) 
''...ellemememi istediğini söyledi, oyunu sildi. durduk yere aramızda...''

oyunu silmesi de kötü olmus tabi.
  • dedim dedim de kime dedim  (22.07.14 13:46:36) 
Bu hikaye yalan millet dağılın ...


  • okuyucu olmak da iyi be  (22.07.14 13:57:03) 
Neden bu kadar tepki vermiş ki?
Çok garip, ben ya da eşim böyle bişey yapsa çok gülüp sürekli geyik malzemesi yapardık herhalde, yani cidden telefonunu kurcalayan biri olsan zaten görücekmişsin, o niyetle bakmadığın da belli telefona.
Bence sen çok alttan alma, oldu bitti uzatma de, utanılacak bişey değil bu.
  • urasil  (22.07.14 14:25:36 ~ 23.07.14 07:59:36) 
eşler arasında gizli saklı olacak bir şey olmaz. ama bir sen varsın bir o var bir de siz varsınız. bu yorum yazan arkadaşlara gelsin. ilişkinizi çabuk tüketmeyin saygıyı yitirir böyle geniş davranışlar. emin ol birbirinin özelini karıştıranlar kırklı yaşlardan sonra birbirlerine herkesi içinde küfürde edebilecek kıvama gelebilirler. dikkatinizi çekerim gelirler demiyorum. bence sen en doğrusunu yapmışsın dürüst olmak her zaman iyidir.


  • gokhan atestepe  (22.07.14 17:07:56) 
valla cevaplarin hepsini okumadim, belki benzer seyler yazilmistir ama bana cok supheli bir durum geldi. resmen zeytin yagi gibi uste cikmis. yok sifre koymalar yok guvenmemeler. esim de ben de birbirimizin telefonunu aliriz, kullaniriz, hatta butun sifrelerimiz ortaktir, bilgisayarda kimin hesabi aciksa ordan mesaj atilir, cevap yazilir. kimin telefonunda dakika paket vs daha fazla varsa o telefondan aranir. ortak arkadaslarimiz bile alisti artik, benim telefonumdan onu ararlar, onunkinden bana mesaj yazarlar. burdan bile bazen ayni duyuruya iki farkli/zit cevap verdigimiz oluyor. insanlar sizofren sanacak yakinda beni.

bu kadar sert bir cikisla, sen benim telefonumu nasil alirsin, kurcalarsin cikisi bana sanki arka planda aslinda biseyleri saklamak istiyormus intibaini uyandirdi acikcasi. yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis misali.

karsi taraftaki kisinin erkek olmasi da durumu cok degistirmiyor bence. yan komsu kocasini baska bir erkekle basti mesela bi on sene evvel. utancindan bosanma davasi bile acamadiydi kadincagiz.

bence sizin oyle bir mesaj gorup suphelenmenizdense, kocanizin is arkadasi da olsa bir erkekle cok ozledim askim seklinde geyik yapmasi daha supheli bir durum. bu nasi geyik, bu nasi arkadaslik. esim homofobik olmamasina ragmen kendisine geyik de olsa askim diyen arkadasiyla bi daha gorusmez heralde.
  • nicki martin  (22.07.14 17:35:06) 
eşiniz gay. geçmiş olsun :D


  • tirt star  (22.07.14 17:53:19) 
muhtemelen birşeyler saklıyor. yoksa sifre filan koyup gereksiz tribe girmezdi. bir iki laf eder olaydan sonra unutur guler gecerdi. dikkatli ol.


  • matematik koyu  (30.07.14 14:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.