[]

İnterrail için çok mu geç ?

Ben ve arkadaşım bu sene gidelim lan bu interraile dedik, fakat gel görki pek bir şey bilmiyoruz. bu şengen vizesi için çok geç mi kaldık? ne yapmamız lazım? biletin türkiye'de satılmadığını duydum? eee biz gitmek istiyoruz. ne yapacağız? nerden alabiliriz?




 
bilet satılıyor türkiye'de. tcdd'den ve genç tur türevi firmalardan alabilirsiniz.


  • ravioli  (28.06.09 01:19:47) 
bilet türkiyede var gençtur ya tcdd sirkeciden alabiliyorsunuz.
öğrenciyseniz vizede çok sorun çıkmaz. daha önce yurtdışı çıkışınız varsa daha da rahat alırsınız. vize zamanı için hangi tarihlerde gideceğiniz de önemli.

  • the c  (28.06.09 01:20:33) 
eğer gerçekten ciddiyseniz gerekli belgeleri toplamanız iki-üç haftayı geçmez, ben italya dan 4 gün içinde vize alabilmiştim, ama araştırmanız gerekiyor tabii, rezervasyon filan istiyorlar, yapabilirsiniz yani, geç filan değil, 3 hafta sonra yola çıksanız 1 aylık geziniz yaz ortasına denk geliyor işte, ben ağustosun 10unda çıkmıştım,
ayrıca bilet gençturda satılıyor.
netten sürekli araştırmanızı öneririm, sözlükte de birsürü şey var.
kolay gelsin
  • bcdhms  (28.06.09 01:21:34) 
kesinlikle geç değil!

biz 1 yıldır planlıyoruz, güzargah, tren saatleri oteller her şey belli ama daha hiç bir somut adım atmadık... ağustosta tatil bu uyuzluğu sürdürürsek gidemicez ama hiç bir şey için geç değil.
  • beyaz geceler  (28.06.09 04:18:13) 
interrail biletinin satışı bu sene türkiye'de başlamadı. almak için internetten sipariş vermek gerekiyor.

Şurdan bilgi alabilirsin:
getir.net
  • paddle steamer  (28.06.09 11:28:51 ~ 11:29:07) 
geç falan değil,

ilk gittiğin ülkeden biletini alabilirsin,
yunanistandan başlayacaksanız pazartesi başvurup en geç cumaya vize elinizde oluyor, bu sırada tabi vize gereklerini araştırın her ülke için.
planınızı yapın, ekipmanı hazırlayın. ağustos sonu, eylül gibi gitseniz aslında daha bile iyidir.

@beyazgeceler, "biz" olarak nitelendirdiğin grupta iki kişi aranızda karar verip biletlerinizi alın, diğerleri de katırlır. grup genişledikçe insanlar sorumluluğu birbirine atıyor. bir yerden başlamak lazım.
  • arigold  (28.06.09 12:55:30) 
biz karar verip, bir hafta sonra yola çıkmıştık, fransadan başlamıştık, iki günde şengen veriyor , bu dediğim olay da ağustosta oluyor bu arada.


  • faideli bilgiler  (28.06.09 17:47:17) 
Pasaport Cıkartmak : 3 gün.
Bilet : 2 günde gelir.
Vize : Belgeleri hazirlarsan maksimum 7 gün.

15 gün diyelim rahat olsun : )
  • gowest  (04.07.09 04:00:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.