[]

isidci kuryeyi ihbar etmek

ikidir ise giderken goruyorum. motorunun onune kocaman isid logosu koymus. sikayet etsem kaale alinir mi?




 
Alınır kuvvetle muhtemel.


  • onexey  (21.07.14 21:59:22) 
adama sorarlar bu ne diye oda peygamberimizin mührü diyecek ırak şam İslam bayrağı demiyecekki.bi örnekte hani bazıları bıçak taşır kendini korumak için ne bileyim tehtitte kullanmak için yakalanınca peygamber sünneti derler veya başbakanda taşıyor derler.


  • protrek  (21.07.14 22:00:15) 
işid terör örgütü listesinde.
şikayet ettiğin anda kaale almak zorundalar.

  • archely  (21.07.14 22:01:58) 
Şuradan bir ihbar et istersen. Kaale belki alırlar: www.iem.gov.tr


  • hain kobra  (21.07.14 22:03:49) 
o ışid logosu değil, peygamberin mührü, çok zamandır da kullanılagelir. o yuzden bir şey olmaz.


  • jangbogo  (21.07.14 22:06:20) 
kuryenin bağlı olduğu şirketi arayıp şu bölgede çalışan kuryeniz ışıd in ablemini kullanıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor müdahale etmesseniz bunu sosyal medyada yayacağım dersen çözerler anında.


  • eternal disgust  (21.07.14 22:09:22) 
ISID terör örgütü değildir.Şu anda Türkiye terör örgütü olarak kabul etmiyor.


  • labanon  (22.07.14 20:24:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.