[]

okul uzatma

benim 2. dönemde 1 tane alamadığım ders kaldı. 1 ders için 1 sene uzayacak yani. seçmeli ders olduğu için 1. dönem başka bir ders alıp (aynı kredide) okulu bitirme gibi bi durum olabilir mi?




 
Yaz okuluna yetiştiremedin mi? Tek ders sınavına gir eylülde? Hiç olmadı dediğin gibi yapabilirsin danışmanınla görüş, yol gösterirler.


  • bana da mi lolo  (19.07.14 23:42:33) 
alamadığım ders için tek ders sınavına giremiyorum.
yaz okulunda açılmadı.

  • vodianova  (19.07.14 23:52:43) 
geçmiş olsun 1 sene mal mal bekleyeceksiniz.


  • noluyo yaa  (19.07.14 23:54:15) 
Valla itü'nün sistemi çok farklı da yine de belki sizin okulunuzda da vardır diye yazayım dedim. Dersi veya içeriği tutan başka bir dersi başka bir üniversitenin yazokulunda alıp en az cc ile geçmek kaydıyla saydırabiliyorsunuz. Dekanlık vs vs bir yığın diplomasi var tabii.
Belki sizin okulunuzda da böyle bir şey vardır.

  • ay nov kung fu  (20.07.14 00:05:36) 
madem seçmeli ders, neden illa o dersi almak zorundasın. ilk dönem başka bir seçmeli alır bitirirsin. kaçırdığım bir nokta mı var?


  • juninho77  (20.07.14 00:57:33) 
secmeli ders ise sikinti olmaz. hatta yakalarsan yaz okulunda baska bir secmeli alip yerine saydirabilirsin diye dusunuyorum.suan ayni durumdayim .secmeli dersten devamsizliktan kaldim. yaz okulunda baska bir ders aliyorum suan. verirsem okul bitiyor.


  • desktopu  (20.07.14 01:09:05) 
bi ders için bi sene uzamaz o okul, bir dönem uzar. yönetmeliğinizi dikkatlice okuyun.

seçmeli ders ise almanız gereken (eğer hangisini almanız gerektiği cidden size bırakılmışsa) dönem boyunca sizi çok sıkmayacak bir konu seçin kendinize ve geri kalan zamanınızı mezun gibi değerlendirin. iş vs durumlarında ise durumu açıklayın ve bir dönem hoşgörü isteyin (gerçeği söylersen daha çok göz önüne alınırsın). dersinizi geçerseniz ilk dönem sonunda mezuniyet için başvurup mezuniyet belgenizi alın diplomayı sonra da alırsınız.
  • klassno  (20.07.14 01:12:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.