[]

Yazı vs Video

Selamlar, bayaadır hem blog yazıyorum hem de youtube hesabımdan salak salak videolar paylaşıyorum, ikisinin de reklam gelirlerini takip ediyorum. Blog bazen on binlerce ziyaretçi almasına rağmen ayda max. 1 lira falan gelir getiriyor, videolarda ise birkaç bin izlemeye 25-30 liraya varan bir gelir getiriyor.

Şimdi gerçekten bir çok öğrencinin işine yarayabilecek bir rehber hazırladım (erasmus stajı - avrupada stajla ilgili), yazılı halde. Yalnız yayınlama konusunda kararsızım. Sizce bunu iPhonedo'nun videoları gibi bir konuşma videosu haline mi getirsem, yoksa bloga mı eklesem? Bloga eklersem harbiden yazık olacak, videoda ise 100-200 lira alırım kısa vadede gibi duruyor ama çok da uğraşmak istemiyorum. Reytingi daha da artırmak için memeli bir arkadaşa da hazırlatabilirim videoyu gerçi ya da bilmiyorum.

Bizim halkımız okumayı sevmiyor, ama video olarak yayınlama konusunda da kararsızım. Napsam?

Hobi olarak yapıyorum bu arada bu işi.

 
Video çekelim kanka ben sana kurgu yaparım :)


  • veilofsin  (21.07.14 17:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.