[]

gün nasıl hızlı geçer?

selamlar. eğitim kısmını saymaz isek henüz on günüm bile dolmadı, bir çağrı merkezinde çalışıyorum. inanılmaz zor geliyor bana çünkü sevemedim bu işi. müşteriler hep memnuniyetsiz ve çok çok fazla yalan söylenmiş. yaptığımız iş onları oyalamak ve yokuşa sürmek, vs. etik ve ahlaki kaygıları olan bir insanım. o sebeple çok zorlanıyorum.

işe gitmek korkutucu oldu. en yakın zamanda ayrılacağım. henüz bir hafta olduğu için mi zor geliyor bana, yoksa cidden zor bir iş mi bu. onu düşünüyorum bir yandan.

neyse, asıl olay gece eve gelince yatmak istemiyorum. çünkü sabah tekrar işe gideceğim. evde hızlıca geçiyor zaman da iş yerinde geçmiyor. günü hızla geçirmek için ne yapmalı? her iş böyle deyip biraz koyvermeli, daha rahat mı olmalı.

sabah büyük enerjiyle kalktım, duşa girdim. kendimi motive ettim falan. ardından inanılmaz bir yorgunluk çökti ve kolkta uyukladım üzerimi bile dğeiştiremeden. enerjim öyle dökülüyor.

işi biraz sevebilmem, günümü hızlı geçirmem için ne yapmalıyım? sabah erken kalkıp işe gitmeden önceki süreçte evde kendimi oyalasam günüm hızlı başlamış olur ve hızlı mı devam eder?

bu şarkı da benden size gelsin, tikler akşama gelecek.
www.youtube.com

 
hoşnut olmadığın ortamda zaman hızlı geçmez.ordan ayrılmaya bak.


  • tosunpasa  (16.07.14 09:22:51) 
askere gitmeni tavsiye ederim.
time stands still in the iron hill

  • joe dalton  (16.07.14 09:24:24) 
Ilk ayligimi aldigim gibi ayrilmaya calisacagim. Fakat o zamana kadar bir aya yakin bir sure daha var. Isimi sevmeye mi calisayim. Kendimi olumlu motive mi edeyim. Sabah erken kalkip aksam erken mi yatyaim. falan. Bir sure daha calismaliyim. Ya da yakinda cikacam diye dusunmeyim de hep orada olacakmisim gibi calismaya mi bakayim.


  • dahinnotha  (16.07.14 09:28:45) 
gün saymaya başla.az kaldı diye motive et kendini o halde.


  • tosunpasa  (16.07.14 09:38:55) 
İşle ilgili etik kaygılarınız olduğu sürece, ne yaparsanız yapın sevemeyeceksiniz. Yalan söylenmiş insanların sorunlarının dürüstçe çözümüne dönük bir iş yapsaydınız, şu an bu hissettiğinizi hissetmezdiniz. Yalan söylemenizi ve kandırılmış insanları oylamanızı gerektirmeyen bir iş bulmanızı öneririm. İnsan hayatta birçok şeyi görmezden gelerek yaşayabilir ama kimse vicdanına sağır kalamaz.


  • istinyede bekle  (16.07.14 09:40:55) 
işyerinden birine platonik bi aşk beslemeye çalış, besleyemezsen sokağa atabilirsin, ayıp değil günah değil.


  • tresrichesheures  (16.07.14 09:51:01) 
başka iş ara, işyerindeyken girip arayamıyorsan da kendini bununla motive etmeye çalış. çağrı merkezinde çalışan çok kişiden duyuyoruz yaşam enerjimi emiyor diye senin bir de etik meselen var bu durumun normal. işi hiçbi türlü sevmeyeceksin gibi duruyor, sevmeye değil kabullenmeye bak.


  • niye ama  (16.07.14 11:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.